maanantai 2. toukokuuta 2011

Drops Supersale!

Drops supersale on täällä! Kaikki Dropsin talvilangat -30% koko toukokuun ajan sekä verkkokaupassa että Oulun putiikissa. Tarjous koskee seuraavia Lumoavan langan valikoimissa olevia Dropsin lankoja: Alpaca, Fabel, Delight, Lima, Nepal, Eskimo, Baby Merino, Merino Extra Fine, Kid-Silk ja Vienna.

Tässä maistiaisia Alpacasta ja Fabelista.

Merino Extra Fine

Nyt kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää talvilankojen ale, vaikka kesälangat epäilemättä kutkuttelevatkin tässä vaiheessa monia paljon enemmän. Voit hakea valmiiksi varastoon syksyn varalle tai aloittaa syysneuleiden tekemisen jo nyt, niin että ne ehtivät valmiiksi ennen ensitalven ensilumia. Ja nopeimmat ehtinevät vielä neuloa jotain lämmintä toukokuun kylmillekin.

Yksi ehdottamamme neule syksyä varten on Raikun Merino Extra Finelle suunnittelema Kirahvintäplähuivi (Ravelrylinkki),  jonka ohje löytyy uusimmasta Ullasta. Tuubihuivi on toteutettu onteloneuleella, jolla saa ihanan tiiviin ja lämpimän pinnan. Jollei onteloneule ole ennestään tuttu, kannattaa kuitenkin kokeilla! Tekniikka on melko helppo oppia, vaikkakin neulomistahti sen kanssa on vähän tavallista hitaampi. 


Merino Extra Finen sijasta huivin voi neuloa myös lähes samanpaksuisesta villa-alpakkasekoitteisesta Dropsin Limasta. Alpakan vertaa vailla olevan lämpöisyyden vuoksi Limasta vasta saakin suojaa tulevien talvien pakkasille.

1 kommentti:

M1rka kirjoitti...

Pakko tulla aleen hakemaan langat syksyn neuleisiin :)