keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Herkkuja à la Drops!

Postipoika toi Dropsin odotetun paketin, ja mitä ihanuuksia sieltä paljastuikaan! Lumoavan Langan valikoimaan tuli kaksi uutuutta, joilla molemmilla on sama koostumus: 70% babyalpakkaa ja 30% mulperisilkkiä. Ohuemmassa Lacessa on 100 grammassa huimat 800 metriä ja paksummassa BabyAlpaca Silkissä on 50 grammassa 167 metriä. Lanka tuntuu ihanan pehmoiselta, mitä nyt nopeasti hyllyttäessä kerkesin sitä hipelöimään. Tässä maistiainen:

 
 

Uutuuksien lisäksi tuttuihin lankoihin tuli uusia värejä. Fabeliin kolme long print -väriä, Delightiin turkoosi-lilamix, Alpacaan tummansininen, Muskatiin tumma ja vaalea sininen, Safraniin luonnonvalkoinen. 
 
 
Fabel Long Print kolmessa värissä.
 
Lace ja BabyAlpaca Silk kuuluvat myös Drops Supersalen piiriin, joten tämän kuun aikana ne saa tavallista edullisemmin. Kannattaa siis hyödyntää tarjous ja tutustua uutuuksiin! Verkkokauppaan päivittyvät tämän ja huomisen aikana, putiikista löytyy jo hyllystä!

5 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Jes, mahtavaa! Mun pitää päästä pian hipelöimään! :) Toivottavasti vaan ihmiset ei ehdi ostaa kaikkea pois ennen kuin mulla on seuraavan kerran töitä...

Laura kirjoitti...

Joo, molemmat oli tosi kivan tuntuisia, syyhyttäis jo päästä tekemään niistä jotain :) Sun täytyy tulla joku päivä hiplaamaan ihanuuksia!

Lankavakka kirjoitti...

Oih, Lace:a olen jo odotellutkin... Täytynee tilata kun ei käyntiä kaupungilla ihan pian ole. :) BabyAlpacaan olen jo aiemmin tutustunut ja on todella ihanan tuntuinen lanka!

Oranssi kirjoitti...

Lace verkkokauppaan ennenkuin loppuu! (Kuolaa näppikselle...)

Laura kirjoitti...

Tämän päivän aikana saan Lacen ja BabyAlpaca Silkin Verkkokauppaan :)