maanantai 9. toukokuuta 2011

Lumoava Lanka 1 vuotta!

Lauantaina 14.5. tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun Lumoavan Langan ovet avautuivat ensimmäisen kerran. Paljon on mahtunut kuluneeseen vuoteen: Ihania asiakkaita, uusia lankoja, jännittäviä ohjeita ja tekniikoita! Toivotaan, että tulevaisuudessa Lumoava Lanka pystyy kehittymään entistä paremmaksi lankakaupaksi. 

Paljon olemmekin saaneet teiltä ideoita unelmien lankakaupasta! Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, jotka olette kertoneet mitä lankakaupalta haluatte. Kommentointiin liittyvä ongelma on korjattu, ja sen pitäisi onnistua nyt kaikilta. Vielä on muutama päivä aikaa osallistua ja vastanneiden kesken arvotaan 40 €:n lahjakortti Lumoavaan Lankaan! 

Synttäriviikon kunniaksi Lumoava Lanka tarjoaa verkkokauppatilaukset postikuluitta maanantaista 9.5. lauantaihin 14.5. asti. Lisäksi sekä verkkokaupassa että putiikissa on viikolla päivittäin vaihtuva tarjous. Lauantaina laitetaan elämä risaiseksi ja tarjoustuotteita on putiikki sekä verkkokauppa pullollaan!

PS. Silmukkseura kokoontuu huomenna klo 18 putiikilla. Tervetuloa!

3 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! :)

Laura kirjoitti...

Kiitos!

Seijasisko kirjoitti...

Onnittelut!! Sain juuri valmiiksi ranteenlämmittimet sinulta messuilta ostamastani langasta. Lanka on ihanaa ja ihan kiva lopputuloskin.:)