maanantai 30. toukokuuta 2011

Loppukiri!

Dropsin lankoihin saatiin täydennystä viime hetkillä! Vielä kerkeää siis tehdä edullisia ostoksia, sillä Drops Supersale voimassa vielä tämän ja huomisen päivän, jonka jälkeen palataan taas arkeen ja normihintoihin. Dropsin paketeista paljastui muutamia uusia värejä; Fabel Printiin tuli kesäinen vaalea turkoosi, BabyAlpaca Silkiin voimakkaat punainen ja laivastonsininen, sekä Laceen kaunis vaalea kamelimix.


5 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Moi! Niin oliko teillä tarkoitus järjestää sitä KIP-tapahtumaa Lumoavassa Langassa tänä vuonna? Ajattelin vain, kun en ole nähnyt missään mitään infoa (toisin sanoen tässä blogissa tai kaupan verkkosivuilla)... Voisin infota sitten meidän neuletapaamisporukallekin, että tultaisiin KIPpailemaan tänä vuonna sinne, viime vuonna järjestettiin oma KIP-tapahtuma Rotuaarilla, mutta ehkei näin pieneen kaupunkiin kannata kovin montaa tapahtumaa järjestää päällekkäin, viime vuonna porukka vähän hajosi sinne ja tänne. Että mielellään tultaisiin varmasti "valmiiseen" tapahtumaan, jos aiotte sellaista järjestää. :)

Raiku kirjoitti...

Moi! Puheissa on ainakin ollut, että KIP-päivää voisi meillä kaupalla viettää. Mietittiin vain, että sehän ei suoranaisesti mitään julkineulomista ole - ei varmaan ole kauhean yllättävää nähdä neulojia lankakaupassa - mutta sieltähän voisi vaikka sitten jatkaa porukalla jonnekin ulos, jos on nätti sää. Pitääpä tässä piakkoin kirjoittaa asiasta vaikka täällä blogissa, eiköhän me neulojille voida tee- ja kahvitarjoilut KIP-päivänä järjestää.

Ingi kirjoitti...

Ostin teiltä viime viikolla Dropsin BabyAlpaca Silk-lankaa ja aloin siitä juuri huivia neulomaan. On muuten uskomattoman ihana lanka, luulen, että olisi miellyttävä myös ihoa vasten eli puserokin on mielessä!

Raiku kirjoitti...

Onpa ihana kuulla! :) Minä en ole vielä päässyt neulomaan BabyAlpaca Silkiä, mutta olen hypistellyt sitä vähän väliä... jotain siitä kyllä pitää vielä tehdä!

Laura kirjoitti...

Lumoavassa Langassa KIPpaillaan ensi lauantaina kuten viime vuonnakin. Info tulee pikapuoliin niin nettisivuille, blogiin kuin Ravelryynkin, jossa on jo keskusteltu aiheesta. Ideana olisi siis se, että ensin neulotaan täällä kaupalla, ja kaupan mennessä kiinni (klo 15) siirryttäisiin jonnekin toiseen julkiseen paikkaa jatkamaan neulomista.