lauantai 4. helmikuuta 2012

Värttinäkehruukurssi Lumoavassa Langassa 28.2!

Löytyykö sieltä ruudun takaa teitä, jotka olette alkaneet kiinnostua kehräämisestä, mutta jotka ette oikein tiedä, miten alkuun pääsisi? Koska olemme itsekin kehruun suhteen vasta aloittelijoita, ymmärrämme teitä hyvin, ja päätimme ottaa yhteyttä kehrääjänä ja kehräämisen opettajana kunnostautuneeseen Tuulia Salmelaan ja järjestää hänen kanssaan täällä meillä värttinäkehräyskurssin!

Itse osallistuin viime syksyn neuleretriitissä Tuulian pitämään värttinäpajaan ja olen sitä myöten päässyt kehräämisen alkuun. Voin siis suositella kurssia lämpimästi ihan oman kokemukseni perusteella.


 Värttinäkehruun periaatteet opetellaan 2,5h työpajassa tiistaina 28.2. klo 17-19.30. Työpajassa saat oman värttinän ja villaa harjoitteluun. Kehruun perusperiaatteet säikeen kehräämisestä kertaamiseen käydään pajan aikana yhdessä läpi. Sinun ei siis tarvitse osata ennestään mitään eikä omistaa valmiiksi välineitä.

Kurssin hinta on 40 €. Hinta sisältää opetuksen, värttinän sekä kehruukuituja. Kurssille otetaan yhdeksän ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen maanantaihin 20.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@lumoavalanka.fi. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiin maksutiedot. Maksettuasi kurssimaksun vahvistat osallistumisesi. Ilmoittautuminen on sitova. 

Jos on jotakin kysyttävä, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai jättää viestiä kommenttilaatikkoon.

Hilpeä villapaita -blogin Iida kehräili pari viikkoa sitten täällä kaupalla järjestetyssä kehruutapaamisessa.

Kehrääminen on kyllä sen verran kiehtovaa puuhaa, että olemme alkaneet haaveilla siitä, että jonain päivänä ottaisimme kehruukuituja tänne meillekin myyntiin. Mahtaisikohan muitakin sellainen ajatus houkutella?

Lisätty 6.2.: Kurssi on täynnä! Peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse.

1 kommentti:

Judiuni kirjoitti...

Kehrääminen on ihanaa. Minäkin suosittelen kurssia lämpimästi. Toivottavasti saatte kehruun sille tasolle, että voitte myydä kuituja. :D