perjantai 3. helmikuuta 2012

Uusia ihanuuksia sekä vanhoja tuttuja

Eilen saapui putiikille ihana ja odotettu paketti, nimittäin laatikollinen Louhittaren Luolan Väinämöinen-sukkalankaa! Värit ovat kertakaikkiaan upeat! Heti alkoi sormia syyhyttämään ja aivot raksuttamaan minkälaiseksi neuleeksi tämä lanka haluaisi. Esimerkiksi täältä voi käydä kurkkaamassa kuvia Väiskistä neulotuista sukista. Hienot on!


Lanka on ohutta (n. 400 m / 100 g) villa-polyamidi-sekoitetta, joka soveltuu sukkien lisäksi myös muihin neuleisiin. Pehmoista ja riittoisaa siis, ei ihme että tämä lanka on niin suosittua! Ensimmäinen vyyhti vietiin käsistä jo ennen kuin olin kerennyt laittaa langat esille!

Ylärivi vasemmalta oikealle: valaan laulu, metsä, oliivi, keskirivi vasemmalta oikealle: aurinko, daalia, kahvi, villiviini, alarivi vasemmalta oikealle: muste, krookus, luumu, tomaatti, laguuni


Toinen uutuus valikoimassa on oululaisen Silmu-Keramiikan keraamiset napit! Nappeja löytyy sekä punasavisia että erivärisiä lasitettuja. Napit ovat kuin koruja, ja sopivat koristeeksi vaikkapa pipoihin, laukkuihin tai kauluksiin. Tällä hetkellä nappeja saa ainoastaan täältä putiikilta, koska osaa napeista on vain yksi tai kaksi kappaletta. 


Näiden uutuuksien lisäksi Succaplokki-tuotteiden varastot täydentyivät! Paavoihin tuli paljon pirtsakoita värejä ja suosittuihin Liikennemercci-silmukkamerkkeihin saatiin taas varastot täyteen. Lisäksi Aade Lõngin vironvillaan odotellaan täydennystä ensiviikolla!5 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Oi...
Hurmaavia värejä!

Silmu-keramiikan napit ovat Kauniita! Olen hurahtanut nappeihinkin.......
:)

Iida kirjoitti...

Voi vitsi, nyt harmittaa... Piti tappaa aikaa keskustassa, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut kävellä sinne asti. Olis pitäny...

outi kirjoitti...

Ja just kehuin miehelle, etten laita nokkaani ulos koko viikonloppuna...

Laura kirjoitti...

Kikka: Väinämöisen värit ovat kyllä uskomattoman kauniita, joille kamera ei anna oikeutta. Ne on livenä vieläkin upeamman värisiä kuin kuvissa! Ja nuo keramiikkanapit ovat tosiaan syötävän suloisia!

Iida: Oisit vaan tullu käymään!

Outi: Ja mää sulle tämmösiä kiusauksia ehdottelen :)

Judiuni kirjoitti...

Apuuva! Parane jo flunssa äkkiä niin pääsen lankaostoksille. Väinämöisestä olen haaveillut Portista asti.