torstai 29. syyskuuta 2011

Messuasiaa ja muuta mukavaa

Reilun viikon kuluttua, 8.-9.10., järjestetään täällä Oulussa Kädentaitomessut, jonne myös me suuntamme kulkumme lankojen kanssa. Olemme molemmat tulossa ilahduttamaan teitä Lumoavan Langan ständille sekä lauantaina että sunnuntaina. Näin ollen putiikki on lauantaina 8. päivä suljettu. Vähän meinaa jänskättää, kun nämä ovat ensimmäiset messut, joille osallistumme näytteilleasettajan roolissa! 


Noro Silk Garden Sock on uusi lanka valikoimassamme.


Verkkokauppaan on nyt päivitetty kaikki kivat uutuudet, mitkä kokivat ensiensiintymisen Pohjois-Suomen retriitissä Portissa viime viikonloppuna. Uutukaisia löytyy sekä langoista että kirjoista. Valikoimaan on nyt saatu paljon kysytty Cascaden Heritage 150. Koostumukseltaan lanka on sama kuin Heritage, eli merinovilla-nylon-sekoite. Metreissä sitten eroa jo löytyykin, nimittäin tässä uudessa on 450 metriä 150 gramman kerässä. Tämä on siis oiva lanka niille, joille nuo aivan ohuet sukkalangat ovat liian ohuita. 150:sen murrettu värikartta tosin kalpenee mennen tullen Heritagen jalokivimäisille väreille. Toinen uutuus on Noron Silk Garden Sock, joka myöskin on hieman paksumpi sukkalanka, 100 grammassa metrejä on 300. Tätäkin on kyselty valikoimaan, monia kun mietityttää Kureyon Sockin kestävyys. Lisäksi moneen lankaan on tullut uusia värejä, mm. Cascaden Heritageen ja Heritage Silkiin,  Rowanin Felted Tweediin ja Limaan, Araucanian Rancoon. 

Lankojen lisäksi valikoimamme on kasvanut uuden Leikkipuistoneuleet-kirjan verran, jossa on veikeitä ja persoonallisia neuleohjeita lapsille. Kirjan takana ovat suomalaiset neulesuunnittelijat Suvi Simola, Mari Muinonen, Tuulia Salmela, Tiina Huhtaniemi sekä Veera Välimäki. Ohjeet on suunniteltu BC Garnin langoille. Neulemallit ovat mielenkiintoisia ja niissä jokaisessa on jokinlainen juju: hauskat palmikot, jännät taskut, söpöt kirjoneuleet, kauniit napit... Minun suosikikseni kaikkien mielikuvitusta kutkuttavien mallien joukosta on noussut Marin suunnittelema Poks-paita!

Messuilla tavataan!

2 kommenttia:

outi kirjoitti...

Laitoin merkille tuon Noron sukkalangan päivällä käydessäni; se on ehdottomasti hyvä asia. Niin että kiitos vaan, vaikka en ollut kyllä tajunnut pyytääkkään.;)

Laura kirjoitti...

Outi: Ole hyvä vaan! Yritetään kovasti toimia myös ajatuksenlukijoina valikoimaa kasvatettaessa :)