torstai 23. elokuuta 2012

Kaksi huivia ja muistutus Silmukkaseurasta

On täällä muutakin kuin villtakkeja tehty. Esittelin pari huivia juuri blogissani ja koska ne ovat neulotut Lumoavan Langan langoilla, onhan niitä toki syytä vilauttaa täälläkin.

Sitä ennen kuitenkin lyhyt pieni muistutus: tänään on Silmukkaseura! Koska on taas normaalit aukioloajat, sekin alkaa siis tutumpaan tapaan kuudelta, mutta tottakai aikaisemminkin saa ilmaantua. Tulkaahan siis paikalle. Ainakin nyt näyttää sääkin sopivan harmaalta sisällä neulomiseen ja minulle puolestani kelpaisi seura.

Mutta nyt niitä huiveja. Koska Stephen Westin Daybreak oli niin mukavaa neulottavaa, tein niitä kaksi.Ylemmän kuvan keltavoittoiseen huiviin on käytetty Cascaden Heritagea ja Noron Kureyon Sockia ja alempaan huiivin Louhittaren Luolan Väinämöistä ja taas Kureyon Sockia. Itse pidän molemmista huiveista niin väriensä puolesta kuin muutenkin, mutta Väinämöinen ja Kureyon Sock tuntuivat neuloessa jotenkin paremmin yhteen sopivilta kuin Heritage ja Kureyon Sock.

Keltainen huivi Ravelryssä täällä, sininen täällä. Sieltä voi siis käydä katsomassa huivien tarkemmat tiedot ja niiden pitäisi näkyä myös sellaisille, joilla ei ole Ravelry-tunnuksia - ainakin mikäli nyt osasin jakaa projektisivut. Jos en, niin huomauttakaan vaikka kommenttiboksissa.

Käytin näissä huiveissa muuten eri puikkokokoja. Keltaisen huivin tein 3,75 mm puikoilla ja sinisen 3,5 mm puikoilla. Enpä kyllä osaa sanoa mitään mainittavaa eroa niiden välillä... Varmaan aika sama kumpaa käyttää. Huiveissahan se nyt ei ole niin justiinsa.Itse pidän tällaisista isoista, lämpimistä kääriytymishuiveista. Suosittelen tätä mallia neulottavaksi muille paleluherkille ja raidoista nauttiville ihmisille. Huom, tein itse huivista isomman kuin ohjeessa ja voin sanoa, että huivin isontaminen oli helppoa, koska tarvitsi vain jatkaa samalla tavalla kuin siihenkin asti, mutta pidemmälle.


Toistan vielä: suosittelen lämpimästi.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Ihania huiveja. Täytyy tulla joku toinen kerta sinne kutomaan / virkkaamaan. Tänään ei ehtinyt.
-aj-

Iida kirjoitti...

Tuo violetti taitaa olla se, johon taannoin arvoit täällä väritystä? Ihania ovat molemmat, mutta erityisesti keltainen sai sydämeni sykkimään <3

Raiku kirjoitti...

aj: Tulehan joku toinen kerta tosiaan. Uskallan taas eilisen perusteella luvata, että mukavaa seuraa on paikalla ja jutut on hauskoja. :)

Iida: Joo, olen joskus kovasti pähkäillyt sen värityksen kanssa. Lopputulos miellyttää kyllä itseäni. Mutta tiettyhän sitä on aina tilaa kolmannellekin. :D