lauantai 12. toukokuuta 2012

Neulomista autopilotilla

Sade se vain jatkuu. Jännä, tavallaan sää tuntuu suorastaan syksyiseltä. Meniköhän minulta jotakin ohi? Kesä esimerkiksi?

No, ei se mitään. Oikeastaan tykkään sateestakin. Ainakin jos ei tarvitse mennä mihinkään tai jos tarvitsee, niin kunhan on kumpparit. Ja mielellään ehkä sateenvarjokin tietysti.


Tänään töissä olen neulonut aivottomuuksia. Tällä hetkellä kesken on mallitilkku Dropsin Muskat Softista, ihan vain esille. Hassua, että en joskus ennen välittänyt mallitilkkuen neulomisesta. Sehän on oikeastaan aika kivaa ja rentouttavaa puuhaa. Ei tarvitse miettiä ollenkaan ja saa rauhassa hakea tuntumaa lankaan. Tässä tapauksessa on ihan mielenkiintoista seurata värien vaihtumistakin.

En yleensä ottaen erityisesti välitä kovin monivärisistä langoista, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, sillä niiden kanssa ei yleensä kannata kauheasti neuloa palmikoita tai pitsejä, ja muutenkin mieluiten itse yhdistelen värit. Kuitenkin monivärisen langan neulominen sinänsä on minusta kivaa. On niissä siis minustakin oma viehätyksensä.

Mallitilkun jälkeen voisi harkita jonkun kesäisen neuleen tai virkkuun aloittamista. Olen miettinyt, että pitäisikö virkata kaupalle mallikappaleeksi esimerkiksi joku Dropsin kesähatuista. Itselleni ainakin haluaisin joskus tehdä yhden.

Ei kommentteja: