perjantai 25. toukokuuta 2012

Ihanien yllätysten perjantai

Postipoika kävi heti aamusta täällä kaupalla. Sillä oli mukanaan kaksi pakettia. Vähän meinasi jänskättää, vaikka tiesinkin mitä niissä olisi. Näitä on nimittäin odotettu kuin tulisilla hiilillä!


Ja paketista paljastui...


Tuulia Salmelan upouusi Kehrääjän käsikirja! Ihan ensimmäiseksi oli pakko selata kirja läpi. Päällimmäisenä jäi mieleen todella hyvät valokuvat; langat ja kuidut olivat henkeäsalpaavan värisiä ja erilaiset tekniikkakuvat selkeitä. Seuraavaksi aionkin syventyä lukemaan kirjan kannesta kanteen, onneksi on viikonloppu tulossa. Luvassa on varmasti tiukkaa asiaa kuiduista, kehräämisestä ja kaikesta muusta asiaan liittyvästä! Suuri kiitos vielä Tuulialle ja kumppaneille isosta työstä!


Tässäpä ei ollutkaan vielä kaikki, vaan paketit sisälsivät muutakin mukavaa. Koska kustantajalla oli muitakin käsityökirjoja valikoimassaan, kirjavalikoimamme kasvoi seuraavilla opuksilla: Elikäs molemmat Cookia A:n sukkakirjat, sukkia. rakkaudella. sekä Suloisimmat Sukat ovat nyt saatavana myös meiltä. Esimerkiksi Raikun tekemät edellisen postauksen Stalagmite-sukat ovat juurikin tuosta sukkia. rakkaudella. -kirjasta.

Ja vielä muistuttelen, että Dropsin talvilankojen Supersale on voimassa tämän kuun loppuun asti, joten vielä on viikko aikaa täydentää lankavarastoja edullisesti. Alkuviikosta saimme ison lähetyksen Dropsin lankoja!

Ei kommentteja: