keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Keväisiä uutukaisia

Taas on valikoima kasvanut uusilla väreillä ja onpa saatu yksi uusi lankalaatukin mukaan! Louhittaren Luolan Väinämöiseen saimme uuden pinkin Ärjyn sekä jo aiemmin Kurpitsan sekä Turkoosin. Rikkinäisestä kamerasta johtuen en ole saanut kuvattua näitä aiemmin verkkokauppaan. Värit ovat kyllä kauniit! Itseäni kovasti houkuttaisi yhdistää Ärjy ja keltainen Aurinko vaikkapa johonkin raitaneuleeseen.

Vasemman korin vasemmassa alanurkassa Turkoosi, oikeanpuoleisen korin keskellä Ärjy sekä oikeassa alanurkassa Kurpitsa.Saimme eilen täydennystä myös BC Garnin lankoihin, mm. Soft Silkiin ja Tussah Tweediin. Lisäksi uusia värejä tuli Allinoon, Silkbloom Extra Finoon ja Jaipur Silk Finoon. Allinon värikartta kasvoi kolmella uudella värillä, fuksianpunaisella, lilalla ja violetilla. Silkbloom Extra Finoon saimme paljon toivotun mustan, sekä keväisemmät vaalean lilan ja turkoosin. Jaipur Silk Finoon puolestaan tuli upea helmenharmaa väri. 

Uudet värit oikeanpuoleisessa lokerossa, violetti, lila ja fuksianpunainen. 


Uudet hehkuvat värit, turkoosi, lila ja musta.

Jaipur SIlk Fino hohtavanharmaassa sävyssä.

Dropsilta valikoima on kasvanut Muskat Softilla, monivärisellä puuvillalangalla. Langan vahvuus on sama kuin Muskatissa, mutta Muskat Soft on merseroimaton puuvilla. Mitäköhän kesäistä tästä keksisi?6 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Ihania. Tuota Muskat Softia pitää ainakin tulla hakemaan.:)

Kikka kirjoitti...

Ooo, taas niiiin ihanan värisiä lankoja!

Laura kirjoitti...

Värit ovat kyllä kerrassaan houkuttelevia!

Pilvikirsikka kirjoitti...

Voi ihanuus taas. Allinoa haen varmasti seuraavalla kaupunkireissullani, jos se suuntautuu pohjoista kohti. Tuosta fuksianpunaisesta tulisi ihana kesäinen neuletakki tyttäreni viikon ikäiselle tyttövauvalle. Ei olisi liian kuuma kesällä, kun ei ole villaa. Ja on testattu, et on laatulanka.

Laura kirjoitti...

Pilvikirsikka: Allino on varmasti mukava kesälanka!

Katju kirjoitti...

Onpa houkuttelevia kuvia...