torstai 1. maaliskuuta 2012

Värttinäkurssin saldoa

Tiistainen värttinäkurssi on siis takanapäin, ja ajattelinpas kertoa teillekkin miten meni. Kuten ennalta saattaa arvata, ei vienyt kehräys pelkästään pikkusormea, eikä kättä, vaan koko naisen mennessään! Vähän (tai oikeastaan paljonkin) pelkäsin, että näin tulee käymään. Värttinällä kehrääminen oli itse asiassa helpompaa mitä kuvittelin. Nyt sormet syyhyävät jo kovasti jatkamaan harjoituksia. Kehrääminen onkin todella koukuttavaa puuhaa! No, onneksi en ole yksin tämän asian kanssa.

Kyllähän sen langaksi tunnistaa, kai?

Kurssilla opeteltiin värttinäkehräyksen perusperiaatteet Tuulia Salmelan opastuksella. Kurssi kesti kaksi ja puoli tuntia ja siinä ajassa kerkesimme hyvin kehrätä ja kerrata pienen määrän lankaa. Kehräsimme suomenlampaan villaa ja lisäksi saimme BFL-silkkisekoitetta, mutta itse en kerennyt sitä vielä aloittaa. Lisäksi Tuulialla oli mukana hänen käsinvärjäämiään ja ah, niin upeita villoja. Vihreänsävyinen BFL-silkkisekoite huuteli nimeäni niin kovasti, että pakkohan se oli ostaa pois. Saa nähdä, minkälaista taidelankaa tästä tehdään!

Tuulian värjäämä BFL-silkkisekoite.

Koska kurssi oli niin suosittu, että paikat menivät parissa päivässä, päätimme Tuulian kanssa järjestää toisen samanlaisen kurssin huhtikuussa. Eli samansisältöinen kurssi tulossa maanantaina 16.4. Tarkemmat tiedot sisällöstä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät nettisivuiltamme. Jos kurssi kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua nopeasti!

Kurssilta saamamme värttinä sekä BFL-silkkisekoitetta harjoitteluun.

Ei kommentteja: