maanantai 26. maaliskuuta 2012

Valmis Charlotta-myssy

Hah, arvatkaapas vain muistinko silloin viime torstaina ottaa kameraa mukaan töihin. En. Seuraavana päivänä kyllä muistin, mutta sitten kamerasta sippasi akku. Tietysti. Ja valitettavasti meillä täällä työpaikalla oleva pokkari on syystä tai toisesta mennyt rikki. Laura toi tänne jonkun toisen kameran lainaan, mutta ainakaan meistä kumpikaan ei sillä kameralla saa yhtään hyviä kuvia. Ei voi tietää, onko vika kamerassa vai käyttäjissä, mutta mieluummin sitä kuitenkin kuvailee sellaisilla kameroilla, joilla osaa.

No, tänään on kaikki yllättävästi onnistunut. (Joskus on ilmeisesti pakko.) Muistin ottaa kameran mukaan ja olin jopa eilen muistanut ladata sen akun. Ja sain kuvia! Tosin malli ei ollut paikalla, niin että Laura ei nyt sitten päässytkään edustamaan kuviin. Ei voi mitään.


Mutta tässäpä se nyt sitten on. Tuli ihan kiva minusta, vaikkakin tosiaan aika erilainen kuin alkuperäinen tapaus. Lankavalinnalla on merkitystä, toisinaan aika paljonkin.

Tästä väristä tykkään. Silloin kun tämä vihreä tuli meidän Rialtoihimme uutuutena, olin heti ihan myyty. 


Ohje tähän Charlottaani löytyy tosiaan vuoden ensimmäisestä Ullasta. Rialtoa kului kaksi kerää, eli sata grammaa, melko lailla tasan. Oikeastaan joustinneuleesta olisi voinut tehdä kyllä pidemmänkin, joten kolmannen kerän varaaminen voi olla järkevää.


Tässä kuvassa taustalla näkyy myös meillä olleen työharjoittelijan neuloma myssy, joka esiteltiinkin blogissa joulukuussa. Vähän samaa henkeä näissä molemmissa, tuommoisia lörppämyssyjä.

Mutta jaahas. Työpäivä alkaakin olla jo lopuillaan. Pitää alkaa pistää kauppaa kasaan ja hipsiä kotiin. Tosin juuri nyt on niin tympeän näköinen räntäsade ulkona, että mieluummin kyllä jäisin ehkä tänne...

Ei kommentteja: