perjantai 30. joulukuuta 2011

Rymsteerausta

Tänään olemme vähän uudistaneet kaupan sisustusta. Laurasta tuntui, että neulontanurkkauksesta voitaisiin tehdä vähän kutsuvampi kääntämällä sohva toiselle sivuseinälle ja siirtämällä nojatuolit peräseinälle. Kokeilimme ideaa ja se näyttäisi toimivan ihan hyvin. Nyt kun tuolien selkämykset eivät enää ole ovelle päin, ehkä useammat asiakkaat uskaltautuvat istahtamaan alas.


Lauralla tuntuu olevan sisustusinto muutenkin päällä. Hän kipaisi lähellä sijaitsevassa sisustusliike Coloressa ostamassa pari ihanan kotoista räsymattoa.Sohvan nurkasta löytyy kauppamme tämänhetkinen vahtikoira. Eikö olekin pelottava?


Toisessa nurkassa on minun keskeneräinen Daybreakini, josta kirjoittelin pari päivää sitten omaan blogiini. Täytyy sanoa, että tuota huivia on niin mukava neuloa, että tekisi mieli tehdä toinenkin jollain toisella väriyhdistelmällä. Tässä minulla on pohjavärinä keltaista Cascaden Heritagea ja raitavärinä Noron Kureyon Sockia.


Pitääpä muistaa esitellä kunhan tulee valmista. Nyt pitänee mennä taas auttamaan Lauraa, hän aloitti näköjään jo hyllyjen siirtelyn. Jos tätä vauhtia jatkuu, täällä saattaa olla jo kovastikin eri näköistä, kun seuraavan kerran pistäydytte käymään.

Ei kommentteja: