tiistai 12. heinäkuuta 2011

Muutoksen aika

Täällä Lumoavassa Langassa olemme pitkin viime kevättä pohdiskelleet nykyisten tilojen riittävyyttä. Myymälän puolelle mahtuu vielä lankaa, ja tiivistämällä saadaan lisää tilaa, mutta ongelmaksi onkin muodostunut yhdistetty takahuone/varasto. Tila on todella pieni, ja lankaa ja muuta tavaraa on erilaisilla hyllyillä ja tasoilla katonrajaa myöten. Välillä on ollut todella ahdasta, minkä vuoksi uusien liiketilojen hankkiminen on kutkutellut mieliämme silloin tällöin. 

Uusi osoitteemme tulee olemaan Albertinkatu 11

Keväällä saimme kuulla, että tässä taloyhtiössä alkaa elokuussa koko syksyn ja talven kestävä mittava putkiremontti. Harmistuksemme oli valtava, sillä remontti osuisi juurikin meidän parhaaseen myyntisesonkiimme. Asioita harkittuamme päätimme uskaltaa vaihtaa liiketilaa, varsinkin kun meille sopiva paikka löytyi yhden puhelinsoiton päästä! Jotenkin asiat tuntuivat loksahtelevan paikoilleen kuin itsestään. Uusi liiketila on vielä remontissa, mutta suunniteltu muutto osunee elokuun alkupuolelle. Ilmoittelemme tästä tarkemmin heti kun muuttopäivä varmistuu!

Uudessa paikassa näyttää vielä kovin keskeneräiseltä

Kohtapuolin alkaakin Lumoavassa Langassa hurja muuttomyynti! Valikoimaa laitetaan uusiksi; joitakin lankoja poistuu valikoimasta ja uusia ihanuuksia tulee tilalle :) Sekä blogiin, Facebookiin että Ravelryyn on tulossa lanka-arvontoja, joten kannattaa seurailla tilanneta ahkerasti. Meitä täällä jo kovasti jännittää ja hermostuttaa; miten muutto sujuu, "kotiudummeko" uusiin tiloihin ja toimivatko ne odottamallamme tavalla, löytävätkö asiakkaat uuteen paikkaan ja ovatko he tyytyväisiä uuteen sijaintiin ja valikoimaan... No, aika näyttää! Itse olemme kyllä tosi positiivisella mielellä liikkeellä. Mielestämme muutto mahdollistaa Lumoavan Langan kehityksen entistä paremmaksi lankakaupaksi!

14 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Nyt tää miettii että missä ihmeessä on Albertinkatu...onko se Torikadusta yksi alaspäin Torille?

Anonyymi kirjoitti...

No mutta! Mulla tuli heti mieleen se humppabaari anna & albert, että niille kulmillekko sitä mennään? Kuulostaa kyllä tosi hyvälle. Onnea uudesta! niin ja täällä on outi sieltä harmaasta arjesta. Mulla ei taas kommentonnit onnistu ihan kympillä.

Marika kirjoitti...

Paikka on tosi hyvä sillä täydennätte mukavasti Ompelutalon kanssa toisianne. Varmasti ainakin itselläni käyntikerrat uudessa paikassa lisääntyy. Nykyinen sijainti on ollut jotenkin kovin syrjäinen mielestäni.

Laura kirjoitti...

Soile: Albertinkatu on Saaristonkadusta seuraava Heinäpäähän päin, eli juna-asema-torinranta suuntaisesti. Muutetaan siis siihen Ompelutalon melkein naapuriin Mannerheiminpuistoa vastapäätä. Eli juurikin siihen humppabaarin nurkille, kuten anonyymi-Outi hoksaskin jo!

Marika: Mun mielestä kans sijainti paranee paljon, ja uskon, että meillä on Ompelutalon kanssa paljon samaa asiakaskuntaa! Toivottavasti siis saadaan paljon uusiakin asiakkaita :)

Aikku kirjoitti...

Kiva juttu, on lähempänä työpaikkaa. Voin piipahtaa vaikka ruokatunnilla!

ankku kirjoitti...

Ihana ku tuut lähemmäs meitä!

Mimmu kirjoitti...

Ihan varmasti löytää! Huomasin teidän kyltit ikkunassa jo aiemmin ohiajaessani. Uskoisin että sijainti on löytämisen kannalta paljon helpompikin kuin edellinen, ainakin useammille "matkan varrella", kuin nykyinen. Muuttoiloa!

Laura kirjoitti...

Aikku: Tervetuloa, vaikkapa sitten ruokiksella! Meillä saa tankattua ainakin hengen ravintoa värien ja pehmoisten lankojen muodossa :)

Ankku: Eikö ookki ihanaa, voijaan nähä usseemmin!

Mimmu: Itseasiassa aika monet asiakkaat on jo bonganneet uuden paikan siellä päin kulkiessaan. Oli siis hyvä veto laittaa sinne ikkunaan ne laput! Ja sijaintihan tuossa kyllä paranee hurjasti!

Heli kirjoitti...

Hienoa! Olisiko teillä sitten mahdollista ottaa valikoimiin esim. Ashfordin happovärejä? Ja värjäykseen tietenkin myös lankoja ;)

Laura kirjoitti...

Värjäystarvikkeiden ottaminen valikoimaan ei ole huono ajatus ollenkaan, ja ollaan sitä mietittykin. Joten niitä saattaa hyvinkin löytyä meidän hyllystä joku päivä :)

Katju kirjoitti...

ihanaa, varmaan pistäydyn jahka suunnalle satun!

Karakali kirjoitti...

Koskas teillä alkaa vanhassa paikassa muuttomyynti? Ettei vaan mene sivu suun kun ollaan elokuun alussa kesälomalle lähdössä!

Ja minusta myös tuo sijainti on paljon parempi kuin vanha! Useasti on nyt tullut käytyä Ompelutalossa ja samalla pysähdyksellä olisi teilläkin voinut käydä.

Laura kirjoitti...

Katju: Tervetuloa!

Karakali: Ensiviikolla aloitellaan muuttomyyntiä! Silloin on tulossa myös tarkempaa infoa muuttoaikataulusta, joten kannattaa seurailla blogia :)

Ingi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Paikkahan on hyvä. Siitä tulee varmasti tärkeä pistäytymiskohde.