lauantai 6. lokakuuta 2012

The Tailored Sweater -työpaja tulossa!

Koskapa asiakkaiden toiveissa on ollut Tuulia Salmelan The Tailored Sweater -työpaja, päätettiin sellainen järjestää! Tässäpä infopaketti pajasta:

Tuulia Salmelan vetämä The Tailored Sweater-työpaja järjestetään Lumoavassa Langassa maanantaina 29.10. ja tiistaina 30.10. Kurssi kestää molempina päivinä klo 17.30-20.00. Kurssin kesto yhteensä siis n. 5 h. Kurssille otetaan 8 osallistujaa.

Työpajan ideana on harjoitella neulomaan paitoja (villatakkeja, mekkoja jne.), jotka tehdään ylösalaisin saumattomana ja istutetuin hihoin. Työpajan projektina on pieni mallipaita, jonka myötä harjoitellaan paidan neulomista ylhäältä alaspäin. Työpajassa neulotaan mallipaidan kaikki vaiheet läpi, samalla harjoitellaan omien mittojen ottamista ja neuleen sovittamista omia mittoja varten.

Työpaja on suunnattu edistyneille neulojille, jotka ovat neuloneet paitoja ja villatakkeja aiemmin, ja jotka haluavat kokeilla uusia tekniikoita. Työpaja painottuu omaan suunnitteluun ja neuleiden räätälöimiseen mittojen mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla perjantaihin 19.10. mennessä osoitteeseen info@lumoavalanka.fi, ilmoittautumiseen mukaan oma nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Pajan hinta on 70 € / henkilö (sis. alv 13,09 €), hintaan sisältyy The Tailored Sweater-paketti sekä mallipaidan neulomiseen tarvittava lanka. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, ja sen tulee olla maksettu ennen työpajan alkamista. Ilmoittautuneet saavat lisätietoa pajasta erikseen.

Ei kommentteja: