torstai 10. marraskuuta 2011

Joulumieltä!

Jos lankakorisi, -laatikkosi tai -kaappisi perukoilla pyörii ylimääräisiä lankoja, etkä oikein tiedä mitä niillä tekisit, niin tässäpä vinkki: osallistu Vaaka ry:n joulukeräykseen! Tänä vuonna paketit jaetaan kotimaisille vähävaraisille lapsiperheille, vanhuksille sekä muille tarvitseville. Nyt on siis vielä hyvä tilaisuus kartuttaa hyvää mieltä ja ilahduttaa jonkun joulua! 

Jouluiseen pakettiin tulee kaksi talvista asustetta, siis joko pipo, kaulahuivi, lapaset/sormikkaat tai villasukat. Neuleiden tulee olla uusia, joko itse tehtyjä tai ostettuja, ja mielellään yhteensopivia. Lisäksi pakettiin laitetaan n. 150 g:n painoinen karkkipussi tai suklaalevy (parasta ennen vähintään 02/2012). Lahja pakataan läpinäkyvään pussiin, esim. minigripiin tai sellofaaniin, jotta lahja osataan kohdentaa oikean kokoiselle saajalle.

Valmiit lahjapussit voi tuoda tänne Lumoavaan Lankaan, josta ne toimitetaan Vaaka ry:n Oulun alueen jouluagentille. Tuolta yllä olevasta linkistä löytyy myös muiden paikkakuntien yhteyshenkilöiden tiedot, jos satut asumaan sen verran kaukana, ettet tänne putiikille pääsen lahjapussia tuomaan. Jospa sitä itsekin kerkeäisi jotain neulomaan, ja näin onnistuisi tuottamaan iloa jonkun jouluun!

Ei kommentteja: