torstai 18. elokuuta 2011

Neulojan apuväline

Hei, tosi ihania kommentteja tullut edelliseen postaukseen! Kiva ensinnäkin kuulla, että on muitakin, jotka tykkää uusista tiloista. Lisäksi tuntuu mukavalta, että uudelle paikalle toivotaan onnea ja menestystä. Minulla itselläni on ainakin aika luottavainen olo uuden paikan (ja uusien lankojenkin) suhteen.

Yksi uusi tuote jäi eilen esittelemättä, ihan siksi, että en ehtinyt alkaa ihan kilometrin pituista postausta sepustaa. Mutta ainakaan minun silmissäni tämä myyntiartikkeli ei ole muita vähempiarvoinen, sillä minulle tämä tuli tarpeeseen. Nimittäin mittanauha! 


Ja joo, omistin kyllä mittanauhan ennestäänkin, mutta vain sellaisen, josta löytyy pelkät sentit. Englannin kielisistä ohjeista neulovana törmään tuumissa annettuihin mittoihin harva se väli, ja vaikka kyllä periaatteessa osaankin laskea ja siten muuttaa tuumat senteiksi, on huomattavasti kätevämpää ja mukavampaa vain katsoa mittanauhasta. Ei mitenkään välttämätöntä toki, mutta kätevää.


Itselleni nappasin mittanauhan jo vähän aikaisemmin niin sanotusti tiskin alta. Olisin heti halunnut tulla tänne hehkuttamaan uutta apuvälinettäni, koska paitsi että olin sellaista jo pitempään kaipaillut, se on lisäksi vielä söpö. Jei! Piti kuitenkin hillitä itseni ja odotella siihen asti, että mittanauhoja on tarjolla muillekin. (Vai kuinka reilua on tulla huutelemaan, että "mullapa on tällanen, teilläpä ei, ettekä vielä ihan heti saakaan".)

No, on tässä nytkin se miinuspuoli, että näitä söpöläisiä on tarjolla vain rajoitettu määrä, eikä ainakaan minulla ole tällä hetkellä tietoa, onko näitä tulossa koskaan lisää, ja jos, niin milloin. Eli nyt kannattaa toimia nopeahkosti, jos haluaa hakea omansa pois.


Katsokaa nyt! Eikö ole söpöjä? Tietysti sillä ei mittanauhan käytön kannalta ole suurta väliä... mutta eipä söpöys kyllä haittaakaan.


7 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Söpöjä ne kyllä ovat.... :)

Matleena kirjoitti...

Onhan sillä väliä, onko mitta söpö vai ihan tavis - sitä söpöä on paljon mukavampi käyttää! ;D

Kivalta näyttä edellisen psotauksen perusteella uusi liike ja tuo sohvanurkkaus peräti ihanalta! :)

Lankakeiju kirjoitti...

Tosi söpöjä. Tarvitsisin kyllä uuden mittanauhan hmm...

Karakali kirjoitti...

Mittanauhat on ihanan karkkeja!! Mutta pakko myöntää että mulla katse kiinnittyi noihin suklaisiin... huoh, nyt ei passais.

Mä tykkäsin kans siitä sohvanurkkauksesta, siihenkö saa ihan istahtaa neule kädessään? Ja kiva selata ensin lehdestä joku malli, ostaa langat ja vaikka aloittaa neulominen saman tien!!

Emma kirjoitti...

K Ä T E V Ä :D

Raiku kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :) Onneksi en ole ainut, jonka mielestä mittanauhasssa söpöys on erittäin tärkeä ominaisuus.

Karakali: joo, se sohvanurkkaus on ihan sitä varten, että siinä voi rauhassa selailla neulelehtiä ja -kirjoja. Ja sitten tietysti Silmukkaseurassa sille on varmasti käyttöä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan uuteen kauppaan! Täytyy pistääntyä, kun keskustan kautta polkee.
Tinttu 59