sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Turvavärejä

Pääsiäinen on minun osaltani sujunut hyvin rauhallisissa merkeissä. Eilen neuloin valmiiksi toisen Daybreak-huivini, tänään olen pääasiassa mallitilkutellut. Pieni flunssa on pitänyt minut enimmäkseen sisällä, vaikka ulkona kyllä olisi ollut mitä kauneimmat ilmat. Nyt istahdin kahvikupposen kanssa koneen ääreen ja kokeilen, josko saisin tekstiä aikaiseksi.


Silloin joskus aiemmin pohdiskelin täällä värivaihtoehtoja toiseen Daybreakiini. Kumpikaan kuvissa esiintynyt yhdistelmä ei lopulta päätynyt huiviini, vaikka ensimmäisen kuvan värejä aluksi kokeilinkin. Tulin niiden kanssa siihen tulokseen, että värit sulautuvat liiaksi toisiinsa ja purin koko roskan. Vaihdoin Väinämöisen luumusta musteeseen ja tulin heti paremmin toimeen valintani kanssa. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Tuntuu, että tuli neulotuksi huivillinen turvavärejä. Sellaisia, joihin on hyvä kietoutua.

Pitäisi jonakin päivänä kuvata tämä ja vihdoin viimein se ensimmäinenkin Daybreak. (Siis kuvata kunnolla: ulkona ja käytössä, niin että koko huivin näkee ja sen koon hahmottaa.) Kumma miten paljon voikin vastustaa sen suhteen. Aina on joko ulkona pimeää tai minulla kiireitä... tai niin kuin tänään, hitusen kuumetta. Mutta pakkohan sen joskus on onnistua! Päivätkin kun ovat jo pidentyneet. 
 
Tässä nyt joka tapauksessa pari kuvaa, joista näkee ainakin väriyhdistelmän.


Mitäs tykkäätte?

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Puuhamaassa tykätään hyvää! =D