perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vilinää, vilskettä

Minäkin olen taas pitkästä aikaa töissä. Tai pitkästä ja pitkästä... mutta pariin viikkoon. Jotenkin hämmentävä olo, kun muutto on niin lähellä ja täällä on sen takia poistomyyntiä ja kaikenlaista vilskettä ja melkeinpä hienoista sekasortoakin.

Kaiken tämän keskelle näkyy tulleen Dropsin lankoihin päivitystäkin, ilmeisesti eilen tai tänään. Laura kyllä sanoi, että milloin, mutta lipsahti mielestä jo... Tärkeintä kuitenkin, että Dropsin kesälanka-ale kestää vielä tämän päivän ja huomisen, eli vielä ehtii ostoksille täydennettyjen hyllyjen äärelle - jos ei tänne minua moikkaamaan, niin ainakin verkkokauppaan.


Muuttoa edeltävä poistomyyntihän tietysti jatkuu vielä sekin. Verkkokaupasta löytää osan poistotutteista, mutta täällä kaupalla on lisäksi pieniä määriä värierien loppuja sun muita. Lankoja, joiden kanssa aletaan sitten uudessa paikassa aivan puhtaalta pöydältä.

...

Puuh... aloitin tämän postauksen kirjoittamisen varmaan kaksi tuntia sitten, mutta kaupalla on ollut niin kova kuhina, että ei ole ehtinyt hoitamaan hommaa loppuun. (Enkä ole ehtinyt edes syödä!) Ei ole bloggaaminen mitään reaaliaikaista toimintaa... Mutta minkäs teet. On täällä sentään kuitenkin lankaa vielä jäljellä, eli samat tiedot aika lailla pätee.

Tähän loppuun ajattelin vielä laittaa yhden videon aiheesta, josta tuli puhetta erään asiakkaan kanssa tänään. Nimittäin langan neulomisesta kolminkertaisena. Ravelryssä oli aiemmin keskustelua kaksinkertaisella ja kolminkertaisella langalla neulomisesta ja samaan ketjuun joku vinkkasi tästä videosta:Pistin tämän heti korvan taakse, kun ajattelin, että tästä voi olla vaikka joku päivä hyötyä. Jos esimerkiksi löytää jotain superihanaa mutta superohutta lankaa joskus. Ja oli tämä muutenkin hauska hoksata, vaikka sitä ei välttämättä koskaan tarvitsisikaan.

Mutta juuh, mukavaa perjantai-iltaa ihmisille! Minä olen vielä tunteroisen töissä ja sitten suuntaan kotia kohti. Toivottavasti ei ala sataa...

Ei kommentteja: