keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi uudet kujeet!

Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia itse kunkin elämässä, ja meidän osalta se tarkoittaa sitä, että Lumoava Lanka lopettaa toiminnan tammikuun aikana. Joten siitä syystä tänään alkaa Lumoavan Langan loppuunmyynti! Kaikki tuotteet vähintään -30% sekä kaupalla että verkkokaupassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Ole nopea, sillä parhaat viedään päältä! Nyt kannattaa tehdä hyviä löytöjä, sillä vielä riittää ihania lankoja, kirjoja, puikkoja, tarvikkeita ym.!

Verkkokauppa-asiakkaille vielä tiedoksi että verkkokaupassa ainoa maksutapa on ennakkomaksu, eli tehtyäsi tilauksen saat maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saatuasi maksutiedot odota vielä erillistä vahvistusta, että kaikki tilaamasi tuotteet varmasti löytyvät varastosta. Vasta saatuasi erillisen vahvistuksen maksa tilauksesi. Huomioithan, että maksuaikaa on 5 arkipäivää, jonka jälkeen tuotteet palautuvat myyntiin, ellei maksusuoritusta näy tilillämme.


1 kommentti:

Johku kirjoitti...

Todella harmi, että tämä minun lempiliike lopettaa toimintansa. Mukavaa alkanutta vuotta teille ja onnea uusille kujeille.