tiistai 30. elokuuta 2011

Palaset kasassa!

Esitellänpäs yksi valmistunut työ! Kesäkuussa blogissamme vilahti kasa virkattuja vaaleanpunaisia lappusia. Nyt on peitto saatu kasattua ja hieno siitä tulikin! Kaiken lisäksi se sopii erittäin hyvin uuden putiikkimme sisustukseen. Vai mitä mieltä olette?
Ohjeena on käytetty Dropsin sivuilta löytyvää palapeiton ohjetta. Laput on virkattu 3,5 mm:n koukulla pinkki-vaaleanpuna-valkoisesta Aade Lõng Artistic Yarn -villalangasta. Lappuja peitossa on 54 ja painoa näillä lapuilla on yhteensä n. 378 g. Palaset on yhdistetty valkoisella Dropsin Fabel-langalla, menekki reilu kerä. Valmiin peiton koko on n. 146 x 97 cm.  Peitto on oikein söpö ja se onkin aiheuttanut ihastusta asiakkaiden keskuudessa, ja innostanut monia ostamaan langatkin samanlaiseen peittoon. 
12 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Täällä ainakin yksi joka ihastui ja alkoi samantien peittoa tekemään. Laitoin omaan blogiinkin linkin tälle sivulle tuosta teidän peitosta.

Matleena kirjoitti...

Tosi ihana peitto! Tekee tuon nurkkauksen entistä kutsuvammaksi. :)

Laura kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista! Peitto tosiaan on ihan karamelli!

Marika kirjoitti...

Kaunis on peitto tosiaan. Muistin että minullakin odottelee käsityöhuoneen perukoilla yksi kassillinen paloja yhdistettäväksi. Joskus jäänyt kesken kun en ole kovin ässä tuossa yhdistämistyössä...

Lankakeiju kirjoitti...

Aivan ihana peitto ja se tosiaan sopii täydellisesti sisustukseen.

Ingi kirjoitti...

Sopii kyllä ihanasti teidän sisustukseen, pitää tulla paikan päälle katsomaan!

Pivikki / Onnenmuruja kirjoitti...

Aivan hurmaava peitto! Olikohan se jo esillä kun päivällä kävin pyörähtämässä..*miettii* Olin taas niin ajatuksissani etten varmaan edes huomannut mitään :) (Kiitos taas hyvästä palvelusta!)

t. Onnenmuruja-blogin Pivikki

Riitta kirjoitti...

Aivan mahtava peitto! harmi kun osaa virkata kun niitä iso äidin nliöitä :/
Sopii hyvin tosiaan paikallensa !

Laura kirjoitti...

Kiitos kehuista kaikille!

Pivikki: Kyllähän tuo peitto on ollut täällä uudella kaupalla alusta asti esillä, mutta vasta nyt kerkesin laittamaan tännekkin siitä juttua :)

Riitta: Itse olen kyllä miettinyt, että vironvillasta voisi tulla kiva peitto ihan isoäidinneliöilläkin, tuo liukuvärjäys kuitenkin tuo kivan "jujun" peittoon. Itse neliöiden ei siis välttämättä tarvi olla kovinkaan monimutkaisia :)

Emma kirjoitti...

Nätti! Peitto on piste iin päälle liikkeen sisustukseen :)

Seijasisko kirjoitti...

Nyt on sinisävyinen peitto valmis.:)

Laura kirjoitti...

Seijasisko: On kyllä tosi kaunis sinun peittosi, kävin blogistasi kurkkimassa kuvia :)