torstai 5. toukokuuta 2011

No nyt sitä arvontaa!

Noniin, kuten aikaisemmin jo lupailimme, nyt olisi ensimmäisen blogiarvontamme aika. Arvomme yhden 40 euron arvoisen lahjakortin Lumoavaan Lankaan. Lahjakortin voi käyttää yhtä hyvin verkkokaupassa kuin Oulun putiikissamme, eli osallistua kannattaa asuipa missä päin hyvänsä. Arvontaan osallistuaksenne teidä täytyy vain täyttää pienoinen pyyntö, haluaisimme nimittäin kovasti kuulla minkälainen lankakauppa teidän mielestänne olisi Juuri Se Oikea.

Vastaukset kysymykseen kirjoitetaan tämän postauksen kommenttiboksiin ja arvonta-aikaa on keskiviikkoon 11.5. asti. Voitte kommentoida joko bloggeritunnuksilla, tai jos sellaisia ei ole, nimellänne tai nimimerkillä. Kun arvonta on suoritettu, ilmoitamme voittajan täällä blogissa.

Nyt siis niitä ajatuksia, näkemyksiä ja haaveita täydellisestä lankakaupasta. Antaa tulla mitä mieleen juolahtaa, rajana on vain mielikuvitus. Koitamme poimia vastausten joukosta toteuskelpoisia ideoita korvan taakse, ei sitä tiedä, jos jonain päivänä toivesiin voitaisiin vastata. Mutta älkää antako ideoiden käyttökelpoisuuden rajoittaa - jos unelmienne lankakauppa on valtava palatsi keskellä pientä englantilaista maalaiskylää, kertokaa, meitä kiinnostaa kuulla! Mitä tahansa lankavalikoimasta ja sisustuksesta kaupan oheistoimintaan saa ehdottaa eikä ole väliä, onko toive pieni vai suuri.Blogia kirjoittavilla on mahdollisuus saada mukaan kaksi arpaa kertomalla arvonnasta omassa blogissa ja linkkaamalla tänne. Muistakaa vain mainita asiasta oman kommenttinne yhteydessä!

Nyt siis ajatus virtaamaan ja mukaan arvontaan!

158 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Lumoava lanka on hyvin lähellä unelmalankakauppaani. Valikoima voisi olla laajempi ja lempipyöröpuikkojani (kiinteät KnitProt ja Addi Lace -puikot välikokoineen) ei ole, mutta paljoa ei ole parannettavaa. Tärkeintä on hyvä palvelu ja se, että saa rauhassa katsella tuotteita (ilman ahdistavaa tuijotusta).

Mainostin arvontaa blogissani. :)

Mia kirjoitti...

Unelmalankakaupallani on laaja ja kattava nettikauppa, jossa langoista on sanallisten kuvausten lisäksi hyvät kuvat. Tämä siksi että asun maalla kaukana kaikista kaupungeista ;) Ja tietysti kaupassa pitäisi olla laajan valikoiman lisäksi edulliset hinnat ja nopea palvelu...

Oranssi kirjoitti...

Mukavat lankakaupat palvelevat sekä hipelöijää eli paikalla kävijää että keskellä yötä uutta lankaa klikkaamalla haluavaa eli nettiasiakasta. Moni meistä kaipaa molempia. Nettikaupan myyntiä lisää alhaiset postikulut, muuten jää ostamatta. Ihanassa lankakaupassa on ulkomaan ihmeitä ja laadukkaita kotimaisia lankoja sulassa sovussa. Itse rakastan sukkalankoja ja kivoja semisolidivärjäyksiä eniten. Tarvikkeita, erityisesti puikkoja kaivataan aina.

Osallistun kahdella arvalla. Mainostin myös blogissani. (miksei voi kommentoida nimi + url?)

Oranssi
http://insideout.vuodatus.net

AVON konsultti Sari Lahti kirjoitti...

Unelmalankakauppani on nettikauppa, jossa edulliset toimituskulut ja laaja valikoima.=)
Laitoin blogiini linkin!

http://arjeniloja.vuodatus.net/

Raitalammas kirjoitti...

Unelmanettikauppa on sellainen, jossa on edulliset postikulut ja hyviä, usein vaihtuvia tarjouksia. Lankakuvien täytyy olla hyviä ja ne pitää saada suurennettua. Kiva, jos sivuilla on myös ilmaisia ohjeita.

Leena kirjoitti...

Unelmakaupassani on innostavia lankauutuuksia maailmalta ja kotimaasta sekä ohjeita näille langoille.
Itse asun kaukana lankakaupoista ja ostan paljon netin kautta, joten kaikki uusi - ajan hengessä pysyminen kiinnostaa ;)

Neili kirjoitti...

Samoin sanoin: kauppa, jossa saa rauhassa katsella ja jossa kuitenkin saa hyviä neuvoja kysyttäessä ja ilman kysymyksiäkin.

Unknown kirjoitti...

Unelmakauppa on sellainen, jossa on kaikkia ihania erikoisuuksia kauniisti esillä. Unelmakaupassa ei myöskään saa tulla tunne, että pitäisi olla sosiaalinen ja pitäisi ostaa, vaan rauhassa pitää saada katsella ja tarvittaessa kysyä apua. Unelmakauppa on valoisa ja tilava.

Kangaskasa kirjoitti...

Unelmalankakaupassani on nettikauppa, ja siellä selkeästi jaotellut osiot mm. sukkalangat. Intohimoisena villasukkien neulojani arvostan laajaa valikoimaa sukkalangoissa, erityisesti ohuita lankoja useita merkkejä ja värejä. Sukkapuikkoja toivon useita kokoja unohtamatta välikokoja, ne ovat hakusessa useinkin. Halvat postituskustannukset ovat plussaa, mutta myös esim. postikuluttomat viikonloput tai muut piristävät kampanjat pistävät kaupoille yön pimeinä tunteina... :)

Ladetsu kirjoitti...

Lumoava lanka on kyllä aika unelmalankakauppa. :)

Unelmakaupassa on ihania ja kauniin värisiä lankoja, jotka ovat siististä aseteltu esille. Liike on valoisa ja tilava ja sinne voi jäädä oleskemaan ja vaikkapa neulomaan. Kaupassa on myös muuta inspiroivaa esinettä: kirjoja, valmiita neuleita, nappeja, neuletarvikkeita, helmiä, silkkinauhoja jne. Lisäksi kaupalla olisi hyvä ja toimiva nettikauppa.

Niin ja tietysti: lankoja saa hipelöidä ennen ostopäätöksen tekemistä rauhassa. :)

Mammutti kirjoitti...

Unelmien lankakauppa on sellainen, jossa on aina juuri sitä lankaa, jota hakee ja tietysti oikeissa väreissä! No niin,sehän on vain unelma, mahdoton toteuttaa...
Kaunista kevään jatkoa!

Merith kirjoitti...

Unelmien lankakaupasta löytyy lanka aina, vaikka etsisi minkälaiseen projektiin. Tarvikkeitakin on kattava valikoima, ja julkineulontaa varten on varattu pari pöytää. Langat on laatujen mukaan ja väreittäin, jotta etsimänsä löytäisi helposti. Lisäksi kaupassa olisi neulonta aiheista kirjallisuutta (mallikirjoja, neulontakirjoja) ja lehtiä. Kahvinjuontikin neulonnan lomassa olisi mukavaa.

Mainostan blogissani: http://gufittar.blogspot.com

ColibriDreams kirjoitti...

Unelmalankakauppa... Tilaa on riittävästi ja saa katsella rauhassa, mutta myös neuvoja saa, jos tarvitsee. Ystävällinen palvelu on tärkeää. Valikoimissa on tietysti paljon erilaisia lankoja, sekä kotimaisia että ulkomaisia, ja ne on laitettu kauniisti esille. Tarvikkeita olisi paljon. Kaupassa voisi olla jokin pieni pöytä, jonka ääreen istahtaa, jos on aikaa jäädä kauppaan kutomaan. Kauppa kun olisi niin tunnelmallinen, että sinne tekisi mieli jäädä hetkeksi teen tai kahvin ääreen. Kaupan nettipuolella kuvat olisivat selkeitä ja langat ja tarvikkeet kategorioitu niin, että kaiken löytää helposti.

Essi kirjoitti...

Unelma olis laaja valikoima sekä lankaa että puikkoja, ja että shoppailu onnistuisi myös netin kautta. Ja onhan se kiva että myyjä ei kyttää vieressä ja vaikka jutteleekin jotain. :)

Unknown kirjoitti...

Lumoavassa langassa on jo monta unelmakaupan puolta!

Voi tilata netistä ja noutaa langat postikuluttomasti ja samalla shoppailla vielä lisää. Tosin unelmalankakauppa sijaitsi toki kodin lähellä. Siellä myytäisiin ilun lankoja, niitä olisi ehtymätön varasto kaikissa mahtavissa väreissä. Myös muita suomalaisia pieniä värjäreitä huomioitaisiin valikoimissa ehdottomasti.

Unelmalankakaupan valikoima voisi melkenpä rajoittuakin täysin suomalaisten värjäreiden lankoihin.

Kaupassa olisi paljon tilaa, langat nätisti esillä, neulontanurkkauksia, ohjeita myynnissä + esillä, käytössä vaikkapa ravelry, että voisi välillä tarkastella, sopiiko se mietitty lanka just siihen ajateltuun malliin. Tulostin, jolla voisi tulostaa ohjeita jne.

Kaupassa kokoontuisi neulojien ryhmiä ja olisi erilaisia kursseja ja muuta oheistoimintaa. Tiloissa voisi toimia myös kahvila.

Aikku kirjoitti...

Unelmalankakaupassa on ohutta ja paksua lankaa, ohjeita ja neuvoja saatavilla, käsityölehtiä luettavana ja mukavat myyjät!

Mainostin arvontaa eli 2 arvalla mukana.

http://aikunkakkujalapanen.blogspot.com

Eija kirjoitti...

Helpot sivut käyttää, ja kivoja erilaisia lankoja, kun mitä saa joka marketin hyllystä varustettuna kivoilla ideoilla.

Heli kirjoitti...

Hei, unelmalankakauppa... sellainen jossa on lankaa, lankaa ja lankaa, ihania erikoisuuksia ja ihan perusjuttuja. Valoa ja väriä. Mukava kotoinen tunnelma, juttuseuraa ja sohva johon istahtaa suunnittelemaan, haaveilemaan, hiplailemaan ja vaikka neulomaan. Ja jos siellä vielä tarjoiltas kuppi teetä niin avot...

- Heli

S kirjoitti...

Ihania lankoja, herkullisia värejä ja ohjeita ja vinkkejä mitä voisi tehdä. Tilaa katsella ja inspiroitua, mutta myös apua saatavilla jos kaipaa neuvoja.

Vinkkasin myös blogiin.

Eimi kirjoitti...

Unelmakauppassani(netti sellaisessa) paljon laatulankaa (tarkoittaa ei vain akryylilankaa vaan esim. alpakkaa ja luomuvillaa). Hyviä kuvia ja hyviä tarjouksia. Postikulut kuuluisi olla kohtuulliset (mitä se ikinä tarkoittaakin Suomessa :))Ilmaisia ohjeita langoille.Värejä paljon samasta lankalaadusta.

Taina kirjoitti...

Unelmalankakauppani olisi lähellä ja aina auki. Ja tietysti hyllystä löytyisi aina sitä mitä etsin. ;-) Enemmän kuin ziljoonaa eri lankalaatua kaipaan muutamista peruslaaduista PALJON värejä. Olen värinatsi ja haluan sen just oikean sävyn.

Lumoavalle langalle plussaa varsinkin arkipäivien, mutta myös lauantain viimeisestä tunnista. Pelastaa mun osalta monesti tilanteen niin, että ehdin kauppaan.

M1rtsu kirjoitti...

Unelmien lankakauppa olisi sellainen valtava huone jonka seinät olisivat täynä hyllyjä jotka olisivat täynä loputtomasti lankoja. Hyllyjen lomassa roikkuisi tuotteita jotka on tehty kaupan langoista. Kaupassa olisi lämmin tunnelma ja siellä voisi syventyä tuntikausiksi katselemaan lankoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin unelmakauppa olisi lähellä ja auki pitkään. Sen pitäisi olla niin lähellä, että ohikulkiessaan voisi poiketa. Nettikaupalle ei niin väliä, en yksinkertaisesti osaa ostaa lankaa netistä.

Kaupassa pitää saada ihastella ja mielellään myyjän kanssa ideoida, mikä lanka mielessä olevaan malliin tai mitä ihanaa hyllyssä olevasta ihanuudesta voisi tehdä.

Langat laadukkaita, runsaissa väreissä. Uutuuksiakin aina välillä.

Lumoavassa langassa moni asia onkin kohdallaan, vielä kun sen saisi tänne meidän perukoille ;-)

Anpali anpali.vuodatus.net

ps. Kommenttinimistä puuttuu vaihtoehto Nimi/Url -osoite

-sanna- kirjoitti...

Unelmalankakauppa adjektiiveina: runsas, viihtyisä, yllätyksellinen.
Nettikauppa plussaa, mutta ainakin minusta on mukava ensin hiplata miltä tuntuu ja nähdä värit oikein ja sitten vasta tilata netistä. Eli molempi parempi.

MariL kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa olisi neulekahvila. En ole sellaisessa koskaan käynyt, mutta kuulemma sellaisia on olemassa jossain päin maailmaa. Itse olen kuvitellut, että tuollainen unelmien neulekahvila olisi kahvila ja lankakauppa saman katon alla. Ei ainoastaan "kahvia vain neulojille" eikä "lankojen pakkosyöttöä kahvinjuojalle", vaan sellainen paikka, jonne voisi tulla ihan vain kahville tai ihan vain lankaostoksille tai ihan vain neulomaan. Tai sitten niitä kaikkea yhtä aikaa. Kahvin/teen/mehun/muun virvoitusjuoman nautiskelun ohessa voisi selailla uusimpia neulelehtiä - tietysti niitä kahvilan kappaleita, mutta myyntikappaleitakin olisi erikseen tarjolla. Siellä olisi tilaa järjestää neuletapaamisia. Pehmeät istuimet, joissa on hyvä neuloa, mutta juotava ei läisky kuitenkaan syliin eikä varsinkaan niille neuleille. Voisi tulla neulomaan toki myös muuten vaan. Kahvilapuolen ei tarvitsisi kilpailla valikoimillaan konditoroiden kanssa, mutta sopivasti voisi löytyä jotain särvintä kupposen seuraksi, erityisruokavaliot ja perheen pienimmätkin huomioiden. Kahvittelu ja langanmyyntipuolet voisivat olla erilläänkin - ja syytä ollakin, ettei langat vaurioidu juomatahroista ja pullanmurusista - mutta kuitenkin sulassa sovussa niin, että langat olisivat jollakin tavalla koko ajan läsnä. Ehkä joku pieni sermi välissä erottamassa kahvittelutilan ja lankapuodin, mutta niin, että sermin lävitse koko ajan vilkkuisi vähän lankaihanuuksia... :) Tällainen neulekahvila olisi neulojien yhteinen olohuone, paikka jonne olisi helppo ja mukava tulla. Niin, ja tietysti kun kahvia tai teetä saisi santsikupin ilmaiseksi, niin eikös lankaakin saisi sen santsikerän kaupan päälle. :D

Ai niin, ja siellä pitäisi olla paljon väriä! :) Ei ainoastaan lankakerissä, vaan muussakin sisustuksessa: nojatuoleja kaikissa sateenkaaren väreissä, iloisen kirjavat pöytäliinat, sävyjä yhtä monta kuin kaikissa lankakerissä yhteensä. :)

Sarastusta kirjoitti...

Unelmieni lankakauppaan on vain muutama toive. Ensimmäinen, ja oikeastaan todella tärkeä toive on, että lankakauppa olisi tarpeeksi iso ja kulku kauppaan ja kaupassa esteetön, että sinne pääsisi ja siellä pääsisi hyvin liikkumaan lastenvaunujen kanssa. (valitettavasti monessa lankakaupassa on porras/portaita jo ovella, tai hyllyjen välit on niin kapeat, ettei lastenvaunujen kanssa edes viitsi yrittää päästä sisälle). Toivoisin myös bambuisia ja koivuisia sukkapuikkoja ja oheistarvikkeita myyntiin. Välikoon puikot olisi myös liikkeessä hyvin saatavilla.

Kytsätär kirjoitti...

Kävin kerran Tallinnassa vaatimattomassa vanhassa puutalossa jossa oli lankakauppa. Siellä oli rauhallista, ihana rokokoo tyylinen sohva joka houkutteli istumaan ja katselemaan ulkomaisia käsityölehtiä. Ostin lankaa, jonka myyjä kärsivällisesti käsin keri minulle suuresta kerästä. (Ihanaa egyptin puuvillaa neulepaitaa varten). Kuppi kuumaa olisi tehnyt kokemuksestani täydellisen.

Saija kirjoitti...

Unelmien lankakauppa on valoisa ja tilava, luonnonvalo pääsisi leikkimään kaikkien väri-ihanuuksien keskellä. Siellä täällä olisi houkuttavia kauden lankoja, mutta myös muistettaisiin peruslankojen tarve. Ulkomaalaiset ihanuudet ja kotimaiset pienvärjäreiden tuote-erät olisivat sulassa sovussa myymälässä. Ja mikä tärkeintä, lankoja saisi ihastella ja hypistellä ilman, että joku heti kysyisi, voiko olla avuksi. Silti saisi olla mahdottoman ystävällinen palvelu, niin että kassalla voisi rupatella eri neulemalleista ja langoista niin halutessaan.

Unelmakaupassa olisi myös jokin istuinryhmä levähtämistä ja nautiskelua varten, mahdollisuus selata ohjeita. Kaupassa olisi myös nettiputiikki, josta saisi vinkkejä eri langoille, esimerkiksi "tästä voisi tehdä jotain ohjeella x".

Sinikka kirjoitti...

Unelmien lankakauppa on sellainen missä on laaja valikoima erilaisia lankoja ja muitakin tarvikkeita.
Siinä olisi samassa neulekahvila. En ole koskaan käynnyt neulekahvilasa. Ja tietysti kaupalla olisi hyvä nettikauppa myös.

Sinikka
www.sinttu.vuodatus.net
myy-67@suomi24.fi

Tuulispää kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on paljon erilaisia lankavaihtoehtoja ja värejä.

Eri langoista tehtyjä mallineuleita hyllyn reunassa, esim pienen pieni neulepusero tai pätkä kaulaliinaa :)

Ohjelehtiä olisi myynnissä, myös niitä vanhempia tai ainakin kopiointi mahdollisuus pientä maksua vastaan.

Erikoistarjouksia

Pakettitarjouksia (langat+puikot+ohje)

Nettikauppaan edulliset postikulut.

Ja kahdella arvalla ollaan mukana :)
http://ihanikioma.blogspot.com/

Outi kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa on paljon erilaisia lankoja kivasti sisustetussa liikkeessä: väriloistoa, laatua ja luksusta, peruslankoja, kotimaisia ja ulkomaisia tuotteita sulassa sovussa. Lisäksi tarvikkeita joka lähtöön. Eri langoista tehtyjä malleja on hyvä olla näytillä. Neuleohjeita, -lehtiä ja -kirjoja saisi olla kaupan. Tietysti parasta olis jos unelmalankakauppa löytyisi läheltä kotia! Nettikauppa onkin hyvä.

SariH kirjoitti...

Ehkä unelmien lankakauppa olisi lämminhenkinen asioida eikä väriterapiahypistelijääkään katsottaisi pahalla :-D Tietysti valikoima saisi oll laaja niin värien kuin laatujenkin suhteen ja jos jotain ei löytyisi,se oltaisiin vaikka valmis tilaamaan.Plussaa tällaiselle ei niin taitavalle neulojalle olisi,että lankakaupasta saisi mahdollisesti myös neulontaopetusta tarvittaessa :)

Lisään linkin blogiini www.sarihuh.vuodatus.net

Riitta kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on monenlaisia lankoja; edullisia, luksuslankoja niitä halajaville, tekokuitulankoja niitä halajaville jne. Tarvikkeita: monenlaisia puikkoja, silmukkamerkkejä yms. Unelmien neulekaupassa on myös kahvilaosasto, jonne voi tulla neulomaan oman aikataulun puitteissa.

Marsa kirjoitti...

Minulle unelmien lankakauppa olisi lähellä. :) Lähimpään lankakauppaan on sen verran matkaa ettei pääse hypistelemään ikinä lankoja, ja kun pääsen lankakauppaan, en yleensä oikeen osaa ajatella mitä mistäkin voisi tehdä. Toki nettikaupatkin on ihania, mutta en vielä ole rohkaistunut tilaamaan ihan uutta lankamerkkiä koskaan.

Lisäksi unelmieni lankakaupassa olisi kotoisa tunnelma, nojatuoleja ja erittäin asialleen omistautunut myyjä, jota olisi helppo lähestyä.

Kattava lankavalikoima tietysti olisi plussaa, en osaa sen tarkemmin eritellä että mitä lankoja erityisesti tulisi olla mutta ainakin kirkkaita värejä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Suuri valikoima erilaisia lankoja ja tottakai hirmuisen paljon eri värejä ja niiden sävyjä! Kun itse aloitan haluan aloittaa jonkun käsityön, en useinkaan löydä juuri sitä täydellisen väristä lankaa!

Paula kirjoitti...

Unelmalankakauppa on sellainen jossa voi hiplalla lankoja rauhassa ilman myyjän kyttäilyjä, mutta siltikin myyjältä saa neuvoja niin tahtoessaan ja voi jutella neuleasioista muutenkin - ja myyjä todella on ajanhermolla ja tietää neuleista ja langoista ;) Ja tietysti kaupan valikoima on oikein laaja ja puuvillaakin löytyy talvella ja villaa kesällä ja värejä vaikka millä mitalla. Ja mallitilkkuja kaikista langoista jotta tuntuman näkee myös neulepinnassa. Ja nettikauppakin löytyy niin voi sitäkin kautta tehdä varsinaiset ostokset! Ja ja ja... Sijainti itselle ihanteellinen tietysti ja tilat laajat ja samassa yhteydessä vois olla joku pieni kahvilakin josta saa vähän teetä ja hyviä leipiä ja kakkuja herkutteluun lankakuolailujen lomassa :D Olisiko siinä vähän :)

Tästä listasta jo aika monta kyllä toteutuu Lumoavassa Langassakin!

Mainostin arvontaa myös blogissani :)

http://neuleet.paulaviippola.net

PS. Lisäättekö tähän mahdollisuuden kommentoida nimellä + www-osoitteella?

whiteandblue kirjoitti...

Lumoava lanka on hyvin lähellä unelmalankakauppaani - ehkä samoilla linjoilla olisin, kuin MariJ tuolla edellä, eli neulekahvilaan olisi kiva tulla kahville, neulomaan ja hypistelemään - ja selsilemaan kattavaa valikoimaa käsityölehtiä!

Linkitän arvonnan myös blogiini, joten kahdella arvalla mukana!
http://somethingwhiteandblue.blogspot.com/

Niina

Tui kirjoitti...

Millainen on unelmalankakauppa, onpas vaikea kysymys. Sieltä saisi kaikkea ihanaa (yllätys!) kuten cascadea, bc garnia, ulkomaisia ihanuuksia kuten madelinetoshia, kenties indievärjäreitä, hyviä peruslankoja ja tietty ihania sukkalankoja. Siellä olisi valoisaa ja lankaa olisi Paljon. Kaikissa mahdolisissa väreissä. Upottava sohva jossa voisi lueskella uusimpia neulelehtiä ja kenties nauttia kupposen kahvia.

Ja menen nyt heti mainostamaan blogiin! http://tuinkutomo.blogspot.com

Altocumulus kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on paljon erilaisia lankoja selkeästi ja väljästi aseteltuna. Hinnat on merkitty helppolukuisesti hyllyihin. Myyjiltä saa apua halutessaan, mutta hyllyjen välissä saa rauhassa miettiä kokematta painostusta ostamiseen.

Totoro kirjoitti...

Ihania lankoja, mukava myyjä, hinnat selkeästi esillä, jokunen neulekirja selattavaksi, nojatuoli ja netti (Ravelryn selaamiseksi). Parina iltana kuussa kaupassa pidettäisiin myös neuletapaamisia.

Lumoava lanka muuten pääsee mun top-10 listalle :)

Anni409 kirjoitti...

Hyvällä lankakaupalla olisi edulliset toimituskulut, niin että voi halutessaan tilata vain pieniäkin määriä kerrallaan. Valikoima olisi laaja, etenkin värejä olisi paljon ja toiveiden mukaankin värejä saisi hankittua lisää. Hinta kokonaisuudessaan edullinen ja nettikaupan ulkonäkö pitäisi olla houkutteleva, värikäs, asioiden pitäisi olla helposti löydettävissä. Ja siis puhun tosissaan nettikaupasta, koska koen että se on helpommin lähestyttävissä kun tuntuu ettei aika riitä lähtemään erikseen pelkästään lankakauppaan.


anni409

ankkis kirjoitti...

Juuri oikeassa lankakaupassa oisi Knit Pro vaihtopäitä ja kaapeleita, nettikaupasa edukkaat toimituskulut ettei tarvitse miettiä jos tarttee vain pari kerää että raaskiiko postikulujen vuoksi tilattua. Hintalaatusuhde hyvä. Nettikaupan oisi hyvä olla selkeä ja helppo käyttöinen. Lankavalikoima monipuolinen ja kauniita värejä :) Henkilökunnalta saa apua niin myymälssä kuin netissä kun vain kysyy. Pitää tutustua Lumoavaan lankaan paremmin. Nyt kun bongasin Tuin blogista mainoksen :)

berlinBat kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa olisi loistava, siis juuri omille tarpeilleni sopiva valikoima hyvinkin erityyppisiä lankoja kauniisti esillä edullisin hinnoin, paljon kirjoja ja sohvanurkkaus neulomiseen ja ystävien tapaamiseen. Neule-asiantuntevuuden lisäksi kaupasta saisi myös maukkaita kakkuja ja hyvää kahvia kunnon koneesta.

audrey kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa olisi tietysti juuri niitä kaikkia minun mieleeni olevia lankoja! Ja ihana henkilökunta. Sellainen, joka osaisi sanoa, mihin työhön lanka soveltuu parhaiten jne. Ja ihan mahtavinta olisi, jos henkilökunta olisi niin ystävällismielistä, että heiltä kehtaisi kysyä apua neuleohjeisiin, jos ei vaan itse ymmärrä tai osaa.

Linkitin.

affen kirjoitti...

Unelmalankakauppa olisi valoisa ja tilava, hyllyt pullollaan kauniita, kauniin värisiä ja ihanan tuntoisia lankoja (edulliseen hintaan tietenkin ;) )! Palvelu olisi ystävällistä ja jossain nurkassa olisi tunnelmallinen (ei ehkä niin valoisa ja tilava) kahvio, jonka vitriini pullistelisi ihania herkkuja makuaistille... Eli jotain, mitä hiplata, jotain, mitä katsella, jotain, mitä maistella, ehkä jopa hiljaista musiikkia, jota kuunnella.

Lankakeiju kirjoitti...

Minun unelmalankakauppani olisi sellainen, että sieltä aina löytyisi sitä mitä tarvitsee. Ja lankoja saisi katsella rauhassa, mutta jos itse ei löydä sopivaa, niin silloin myyjä auttaisi. Ja tietenkin sieltä saisi myös kivoja neuleohjeita.

Mainostin arvontaa blogissani, joten otan osaa arvontaan kahdella arvalla.

Unknown kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa olisi tietysti hyvät valikoimat lankoja, valkoisesta mustaan ja sileistä pörröisiin. Lankoja voisi rauhassa katsella ja kosketella ja neuleohjeitakin olisi tarvittaessa tarjolla. Kaupassa voitaisiin järjestää neulontailtoja niin aloittelijoille kuin kokeneillekin neulojille. Aloittelijoille olisi tietysti tarjolla opastusta neulomisen saloihin. Nettikauppa palvelisi myös kauempana asuvia neulojia.

Lila kirjoitti...

Minun unelmalankakauppani on sellainen, jonne tekee mieli pistäytyä tuon tuostakin:) Kauniit nettisivut on aina plussaa!
Laitan linkin omaan blogiini:)

Sude kirjoitti...

Hyvä lankakauppa on samalla nettikauppa. Langat on hyvin esitelty, on puikkosuositus ja neuletiheys ilmoitettuna, kaikki värivaihtoehdot esillä ja helposti tilattavissa. Tilauspaketissa voisi olla aina jotain kylkiäistä tilauksen arvon mukaan. Ei mitään arvokasta tietenkään, vaan esim nappeja, nauhoja tai lankakerä poistolaatikosta. Semmoisesta tulisi hyvä mieli ja halu tilata uusestaankin.
Itse kaupasa olisi mukava olla nurkkaus kahvikupposen nauttimista varten. Siinähän sitä olisi mukava miettiä lankahankintoja.
Linkitän tämän omaan blogiini, joten kahdella arvalla mukana.
http://sudensilmukat.blogspot.com/

Roina kirjoitti...

Hmm.. unelmien lankaputiikki.. Sieltä varmasti saisi vähän kaikkea.. Hyviä peruslankoja ripauksella luksusta! :D Kaupassa voisi myös olla nappeja ja hakasia yms. neuletilpehööriä. Teemapäivä alennuksineen ja tuollaista :D

Simpura kirjoitti...

Unelmakauppani on sellainen, josta löytyy lankoja joka lähtöön. Edullisia peruslankoja ja laadukkaampia luksuslankoja. Kattava nettikauppa plussaa. Kaupan tulisi olla paikka, jonne voisi tulla ihan vaan hiplailemaan myös ilman ostotarkoitusta.

Kahdella arvalla mukaan, linkitys blogissani :)

Emma kirjoitti...

Mainiossa lankakaupassa on avaraa ja valoisaa, ja sinne mahtuu sisään myös lastenrattaiden kanssa. Valikoiman tulisi olla laadukas ja laaja, ja on plussaa jos esillä on kirjoja ja lehtiä aiheesta. Hinnat pitää olla selkeästi esillä, on ärsyttävää jos joutuu joka kerän hintaa kyselemään myyjältä.

Lumoava Lanka on yksi lempilankakaupoistani, pistäydyn siellä aina kun on käyntiä Oulussa :)

p.s. Linkitän arvonnan blogiini!

Kardemumma kirjoitti...

Minut lumoava lankakauppa on paikka, jossa voi pitkään ja hartaasti hiplata lankoja, suunnitella niistä myyjä häiritsemättä (kun ei osaa päättää että ottaisiko tuota vai tätä). Toisaalta myyjä osaa tarpeen tullen neuvoa. Ja ilman muuta, hinnat ei ole pilvissä, houkuttelevia (lue koukuttavia) tarjouksia ja koreja pengottavaksi. Ystävällinen ja mukava paikka, jossa kuskille on varattuna muutama autolehti jossain nurkkauksessa kahvikupin lähellä (että hänkin viihtyy jouduttuaan poikeamaan ihan vain pikimiten). Viihdyn yleensä monta tuntia, kun pääsen kauppaan.

Tristis kirjoitti...

Unelmien lankakauppa olisi sellainen, josta voisi lähteä ostamatta mitään :D Tarkoitan sitä, että monesti tuijotukset tiskin takaa tekevät minulle niin pahan olon, että on pakko ostaa jotakin.

Lisäksi toivoisin hyvää asiakaspalvelua silloin, kun etsin jotain tiettyä.

Ja tietysti nämä kaksi asiaa yhdistettynä. Olen kova puhumaan ja tykkää asioida liikkeissä, joissa voi samalla höpöttää asiaan liittyvää.. tai sitten asian vierestä. :D

Haluaisin nähdä myös sellaisia lankoja, mitä en ikinä kuvittelisi ostavani. Jotain hyvin erikoista.

Lisäksi täytyy sanoa, että Lumoavaa lankaa etsin ja Pakkahuoneen katua ties mitenpäin miestäni ajatin, mutta en löytänyt koko kauppaa.. Joko olen sokea tai sitten se kauppa sattui just sille pätkälle, mihin ei päässy autolla. :(

Menestystä ja jos liikkeen vielä löydän, niin tulen neuleiltoihin. :)

Aava kirjoitti...

Näin äkkiseltään näin myöhään yöllä heräsi mieleen ajatus villantuoksuisesta lankakaupasta, josta löytyis lankojen lisäksi mukavia tuoleja, joissa voisi juoda kupposen teetä pientä maksua vastaan ja vaikkapa hiukan virkatakin siinä sivussa. Ja kirjahylly täynnä käsityöaiheisia opuksia uusia ideoita varten. Ehkä kirjoja saisi lainata, kun aina ei ole varaa ostaa koko kirjaa yhden kivan ohjeen vuoksi.

siina kirjoitti...

Hyvän peruslankavalikoiman lisäksi unelmalankakaupassani olisi valikoima luksuslankoja ja -tarvikkeita. Ja vaikka suuri vanhojen tavaroiden ystävä en olekaan niin kaupan täydellisen tunnelman luovat juuri ne vanhat, rouheat rekvisiitat. Mahdollisuus istua alas ja tutkia esillä olevia kirjoja ja lehtiä tekisi paikasta inspiroivan. Myyjä ei saisi olla liian "tyrkky" vaan täydellistä on se, että saa hetken tutkiskella ja huokailla ihanuuksia itse - toki jos kiire on niin sitten voi vinkata myyjälle, että nyt sitä apua tarvittaisiin :)

Mimmu kirjoitti...

Unelmalankakauppa olisi tietysti sellainen, josta löytyisi aina juuri se lanka jota etsin ja aina oikeassa värissäkin :) Hyvä valikoima lankoja ja tarvikkeita kotimatkan varrella. Lankojen ja tarvikkeiden lisäksi ohjeita ja vinkkejä. Neuletapaamisia parin viikon välein. Hyvää tunnelmaa ja iloista asiakaspalvelua. Se olisi täydellinen lankakauppa. Mutta minullahan on jo sellainen :D

Linkitän myös blogiini!

Elen kirjoitti...

Itse tykkään eniten nettilankakaupoissa, koska niitä nuuskiessa voi kiireettä harkita erilaisia värejä erilaisiin ohjeisiin vaikka Ravelrya hyödyntämällä. Monet suunnittelemani nettiostokset ovat kuitenkin tyssänneet liian korkeisiin toimituskuluihin. Unelmani olisi siis kotimainen nettilankakauppa, jossa ei olisi lainkaan toimituskuluja ja josta saisi paitsi KnitPron puikkoja myös sellaisia lankalaatuja, joita Suomessa ei vaan oikein myydä, kuten Wollmeisea ja Knit Picksiä.

Tintsa kirjoitti...

Unelmalakankaupasta löytäisi reilusti niin kotimaisia kuin ulkolaisia lankoja. Erityisesti toivoisin myös, että pienet tuottajat otettaisiin huomioon ja heidän tuotteitaan otettaisiin valikoimiin. Tarjouskampanjat ovat myös aina ilahduttavia :)

Unknown kirjoitti...

Unelmani lankakauppa olisi sellainen, että siellä olisi kaikkiin lankoihin neuleohjeita. Haluamansa ohjeen saisi mukaansa, kun ostaisi kyseistä lankaa.

Siellä olisi myös paljon tarjouslankoja, joita voisi ostaa vaikka silloin(kin) kun vaan tekee mieli ostaa jotain mielenpiristykseksi.

Ja unelman täydentäisi iso seinällinen kaikenlaisia tarvikkeita neulontaan/virkkaukseen/kirjailuun/ompeluun/tilkkutöihin jne. sekä pitsejä/nauhoja/nappeja/helmiä yms.

Johku kirjoitti...

Unelmien lankakauppa sisaitsee missä tahansa, mutta kun sinne astuu sisää siellä on ihana tuoksu (oli se sitten kahvia, teetä tai mitä tahansa). Nurkassa on houkuttelevat muhkeat nojatuolit tai sohva, jossa voi istahtaa lueskella viereisellä hyllyllä olevia kirjoja ja juoda kupposen kuumaa. Lankahyllyt ympärillä huokuvat toinen toistaan ihanampia värejä ja inspiroivat ideoimaan. Lankakaupan pitäjä on inspiroiva ja iloinen, mutta antaa silti tilaa asiakkaiden omille ajatuksille. Paras käyntini lankakaupassa on ollut idearikas ja inspiroiva, kuten mikä tahansa paraskin palaveri =)

Linkitän tämän vielä omaan blogiini.

Mari kirjoitti...

Unelmakauppa olisi tilava, siellä olisi sohvia ja kahviautomaatti autokuskia varten. Kaupassa olisi lankojen lisäksi kehruukuituja ja rukkeja, joita voisi kokeilla - ja tietenkin tilaamalla saisi ostaa myös niitä rukkeja.

Saatavilla olevista langoista olisi värikartat, niin että jos jokin lankalaatu miellyttää, voisi tilata haluamaansa väriä. Samoin puikoista olisi tiedot, mitä kokoja on tilattavissa, ellei niitä ole hyllyssä.

Ja ehdottomasti myös nettikauppa.

Sitäpaitsi - myyjän pitäisi olla valmiina auttamaan, mutta ei tyrkky. Vyyhdellä myytävät langat pitäisi voida keriä kaupassa kerintälaitteella, sitä kun ei kaikilla ole kotona. Ja aukioloajat voisivat vaihdella niin, että jonain päivänä pääsee aikaisin aamulla ostoksille, jonain päivänä myöhään illalla.

Jos kaikkeen tähän saisi vielä liitettyä sen, että kauppaan pääsee julkisilla kulkuneuvoilla?

Minna kirjoitti...

Unelmien täyttymys olisi lankoja myyvä, tilava neulekahvila, jossa voisi ajan kanssa syventyä selaamaan inspiraatiota antavia neulekirjoja kahvi- tai teekupposen ääressä. Jotta syventyminen olisi täydellistä, kaupassa olisi myös kiva leikkinurkkaus joka tarjoaisi lapsille muuta tekemistä kuin myyntiartikkeleiden porkkaaminen ja vyyhdinpurku ;) Henkilökunnalla olisi aikaa ja kiinnostusta sekä riittävästi tietämystä langoista ja nueletekniikoista, ja asenne kohdillaan tuon pikkuväen suhteen. Valikoimissa ihania värejä ja laadukkaita lankoja paljon luonnonmateriaalia. Ja varastot riittävät!

Nettikauppa on myös hyvä olemassa, niin voi tutustua valikoimaan jo ennen liikkeeseen tuloa. Unelmien nettikaupassa langoista on esillä hyvät kuvat, varastot ovat ajantasaiset ja toimitus nopeaa, kohtuullisin postikuluin :)

Linkitän omaan blogiini.

frost kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on myynnissä lankoja laidasta laitaan, asiantunteva myyjä, joka osaa tarvittaessa neuvoa. Kaupassa saa katsella ja hypistellä niin pitkään kuin huvittaa. Löytyy käsityökirjoja, tarvikkeita ja tilpehöörejä, valmiita malleja ja mallitilkkuja. Ja verkkokauppa. Lumoava lanka on jo sellainen!

Linkitän myös blogiini, siis 2 arpaa.
http://pakkasenpurema.blogspot.com/

Jennimari kirjoitti...

Unelmalankakauppa on lähellä kotia, jotta sinne pääsee ihan milloin tahansa. Siellä olisi lankoja monesta eri hintaluokasta, ja opiskelija-alennukset. Langoista olisi monia eri värivaihtoehtoja, ja jos jokin väri olisi päässyt loppumaan, sitä voisi tilata lisää asiakkaan pyynnöstä. Silmukkamerkkejä sun muita saisi ostaa kappaleittain. Lisäksi siellä olisi myynnissä värjättäviä lankoja ja värejä ja opastusta lankojen värjäykseen.

Laitoin linkin facebookkiin, toivottavasti se riittää toiseen arpaan.

Maiju kirjoitti...

Unelmakauppa on värikäs. Siis langoista värikäs. Ja sinne voi istahtaa kahville ja kakulle vaikkei haluaisi kuin katsella. Ja unelmalankakaupassa olisi myös lasten nurkka, niin että voisi pysähtyä istumaan ja ihailemaan myös muksut mukanaan. Niin ja unelmakaupassa olisi myös aina ihanat ihmiset ja ystävät joita tahtoisi mennä moikkaamaan, ihan vain hengailemaan.

Matleena kirjoitti...

Hurjan paljon olette saaneet jo unelmia ihanasta lankakaupasta! Mutta vielä minäkin mahdun mukaan, eikö... Ja kahdella arvalla tietysti! ;)

Minun unelmieni lankakauppa on laaja, jopa suuri kauppa, jossa on hyllykaupalla ihanan värisiä lankoja. Siellä saa rauhassa hiplailla lankoja, vaikka ei juuri sillä kertaa ostaisikaan mitään. Lisäksi sieltä löytyy kattava valikoima neulonnan oheistarvikkeita: puikkoja, koukkuja, silmukkamerkkejä, erilaisia mittoja... nappejakaan unohtamatta. Sieltä löytyy nurkkaus tai pari, joissa on viihtyisä rauhallinsn lämminvärinen sohvaryhmä. Nurkkauksessa voi istuskella katselemassa käsityölehtiä tai -kirjoja ja samalla siemailla kupillisen teetä tai kahvi, mikseipä vaikkapa tilkkasen likööriä tai lasillisen viiniäkin. Tai nauttia kahvin seurana suussasulavan leivoksen. Rauhallinen klassinen musiikki soi hiljaisesti taustalla. Sinne voi aina poiketa neuleen kera tai ilman ja tavata siellä muita käsitöiden harrastajia. Henkilökunnan kanssa voi rupatella käsitöistä ja heilta saa mukavia vinkkejä ja tarvittaessa asiantuntevaa neuvontaa.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja asiantuntevia myyjiä. Linkitin Hääräämö-blogiini.

seijap kirjoitti...

Laitan mainoksen blogiini myös. http://seijap.vuodatus.net

Unelmieni lankakauppa on kauppa, jossa on myyjä joka kunnioittaa asiakkaan mielipidettä. Ei siis tokaise tyyliin, eihän kukaan sellaisilla puikoilla neulo, tai eihän kukaan sellaisesta langasta tykkää.

Asiakas saa rauhassa hiplata ja ihailla lankoja ja saa asiantuntevaa apua Sitä halutessaan. Eikä hullumpi ajatus olisi pieni sohvanurkkaus, jossa voisi selata rauhassa malleja. Niin ja ukko väelle muutama tekniikkaan painottuva lehti myös paikalla.

Netti myynniltä toivon selkeää kuvausta langoista ja hyviä valokuvia.

santra kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa sijaitsee vanhan talon kivijalassa kellarikauppana. Siellä on vanhan ajan myyntitiski mutta lankoja voi silti hiplata vapaasti. Valikoimassa olisi myös nauhoja ja pitsejä sekä nappeja ihanien lankojen lisäksi. Kaupassa on muutama tuoli jalkojen lepuuttelua varten. Ja myyjät tietävät paljon neulomisesta.

Laitan linkin blogiini, mukaan siis kahdella arvalla

sadelikka kirjoitti...

Minun unelma lankakauppani olisi Täydenpalvelun lankakauppa. Eli runsaasti erilaisia lankoja sekä tarvikkeita. Kaupan pitäisi olla iso, koska haluaisin, että sinne voisi tulla viettämään aikaa kutoen, virkaten yms. Myös pieni kahvilapuoli saisi olla ja tilaa lasten leikkiä.

Seijasisko kirjoitti...

Unelmien lankakauppa on sellainen josta löytyy aina uutta ihanaa ja mielenkiintoista vähän niinkuin Lumoavasta Langastakin. Itse tykkään myös siitä että asiantunteva myyjä esittelee ja kertoo langoista tosin joskus olen sillä tuulella, että haluan ihan itsekseni tutkia lankahyllyjä.

Unelmien lankakaupassani voisi olla aina kahvia tai teetä tarjoilla ja mukava sohva , johon voisi istahtaa neulomaan hetkeksi.

Laitan mainoksen blogiini.
http://seijasisko.vuodatus.net/

- Virpi - kirjoitti...

Ihania lankoja, mielenkiintoisia mallitöitä esillä ja ohjeita saatavilla. Sellainen tunnelma, että helppo tulla käymään vaikkei aio ostaa mitään vain katsella. Apua sais aina kun pyytäisi. Teekuppi halutessa mukavassa tuolissa olisi vielä kovasti extraa.....

Jaana J kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa on asiansa osaava henkilökunta ja leppoisa palvelu. Valikoimassa on kahdenlaisia lankoja: pysyvässä osastossa on perus- ja taatusti jatkuvasti saatavilla oleva osasto sekä vaihtuva valikoima. Molemmissa osastoissa olisi jotain ihan normisettiä sekä jotain luksusihkua.

Arvonnan innoittamana harjoittelin linkin laittamista blogiini ja se onnistui!

mirzu kirjoitti...

Omassa unelmieni lankakaupassa oli selkeä esillelaitto (kauniisti), lankaa löytyisi tarpeeksi (yhtä väriä enemmän kuin muutama kerä) vaikka sitten takahuoneesta. Lankakaupassa olisi peruslankoja ja myös kalliimpia, luksuslankoja, joita voisi käydä haaveilemassa. Kauniita mallitöitä esillä, mahd uudemmista langoista mallitilkkuja, jotka esittelevät neulepintaa. Mahdollisuus päästä kurkkaamaan Ravelrysta tarvittaessa tarvittava lankamäärä/kiva ohje langalle.

Myyjiltä saisi apua tarvittaessa, lankakaupalla olisi myös joku mahd "asiakasjäsenyys", tyyliin s-postilista, jonne tulisi aina erilaisista aleista/uutuuksista/mahd neuleiltamista ja kursseista infoa :)

Katju kirjoitti...

mä tykkään jos lankakaupassa on mahdollisuus koeneuloa lankoja eli hyllyjen vieressä on aina aloitettu neule puikoilla ja voi kokeilla sitä.

Sanna kirjoitti...

Unelmalankakaupassa olisi laajat valikoimat laadukkaita peruslankoja ja hienompia luksuslankoja, jotka olisivat kauniisti esillä. Langoista olisi esillä mallitilkut. Kaupassa olisi myös ohjeita esillä ja mahdollisuus tarkistaa netistä esim. tietyn ohjeen langanmenekki ja tiheys. Myyjät neuvoisivat tarvittaessa langan valitsemisessa tiettyyn projektiin, mutta antaisivat myös kierrellä rauhassa ihailemassa lankoja. Kaupassa olisi myös sohvia, joille voisi istahtaa neulomaan. Kahvin ja kakun voimalla kaupassa voisi viettää kauemminkin aikaa ja miettiä rauhassa mitä haluaa neuloa seuraavaksi.

Mainostan arvontaa myös blogissani.

Katja kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa olisi lankoja laidasta laitaan, kaikki ihanasti esillä, kotoisa tunnelma ja mahdollisuus neuloa jos neulotuttaa ;)

Villiviini kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa on nettikauppa, josta on helppo ostaa. Valikoima on laaja sekä leveys- että syvyyssuunnassa ja lankojen lisäksi saatavilla on ohjeita, työvälineitä ja sellaistakin tilpehööriä, mitä ei itse ole keksinyt tarvitsevansakaan. Valikoimassa on erikoisempien lisäksi runsaasti myös tavallisia peruslankoja. Langat on hinnoiteltu kohtuullisesti, samaten rahtikulut. Kauppias tekee säännöllisesti hyviä tarjouksia vain kanta-asiakkaille vaikka sähköpostilistan kautta tai omassa blogissaan. Kauppias ja hänen reippaat apulaisensa ovat asiantuntijoita, joilta saa kysyä neuvoa.

Olen mukana kahdella arvalla.

Misu kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. :)

Mun unelma kauppa on sellainen, josta löytyy laijastalaitaan langoja. Jos langat on edullisia, niin herkemmin niitä lankoja tulee ostettua. Vaikka niitä ei sillä hetkellä tarvitse. :D

Mallaviri kirjoitti...

Unelmalankakaupassani on lämmin ja vähän irti arjesta -tuunnelma. Sellainen, jossa voi irtautua arjen huolista, ja keskittyä väreihi ja materiaaleihin. Ihanaa on, jos sinne voi istahtaa hetkiseksi tai pidemmäksi aikaa neulomaan, selaamaan malleja tai juomaan kupillisen erikoisskahvia. Neuletapamiset ovat tärkeitä... on ihanaa tavata samasta asiasta kiinnostuneita, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä, joiden kanssa voi vaikka ystävystyä ajan myötä. Unelmalankakaupan valikoima on laaja, ja se uudistuu sopivasti. Langat ovat laadukkaitya ja värivälikoima runsas.

Katri kirjoitti...

Unelmalankakauppa on tietinkin ihana, intiimi ja is´nspiroiva :) Paljon ihanaia lankoja, sekä peruslankaa että luksuslankaa, puikkoja ja asiantunteva henkilökunta auttamassa, muttei tyrkyttämässä :)

Terkuin Katri/ http://kabackma.vuodatus.net

Anne-Mari kirjoitti...

Mukana kanssa :)
Mielestäni hyvässä lankakaupassa on valikoimaa, edullinen hintataso, mukava tunnelma ja sieltä saa tarvittaessa apua ja inspiraatiota.

Huomasin muuten, että nimimerkillä ei voi kommentoida, onko tämä tarkoituksella? Sen voi muuttaa asetukset -> kommentit.

Pirena kirjoitti...

Minun unelmieni lankakauppa on aika pieni ja kodikas. Siellä on vain hyvälaatuisia lankoja ja opastusta vaikeaan neulepulmaankin saa. Tietysti valikoimaan kuuluu puikot ja muitakin käsityötarvikkeita.

Terkuin Pirena/http://vuodatus.net

J O J O kirjoitti...

Unelmien lankakauppa löytyy näin syrjäkylillä asuvalle---netistä :)

Tiinap. kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa ei värejä säästeltäisi, väriterapiaa kaikkiin eri mielialoihin!!

kristiina kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on houkuttelevia lankoja, ihanissa väreissä, hyllykaupalla. Villaa, bambua, alpakkaa, puuvillaa, nokkosta ja muita erikoisuuksia. Keinokuitulangat on unohdettu (sori allergiset!) Paikalla on ihania sohvia joihin voi uppoutua neulomaan tee mukin kanssa. Sellainen olohuoneen jatke. Ja tietenkin kauppa sijaitsee tuossa naapuritalossa, paikalle pääsee siis samantein kun lankatarve iskee ;) Kaupassa on myös iso kirjahylly jossa on sekä luettavaksi, että ostettavaksi neulekirjoja!

Oi, haluan lankakauppaan!! :)

mintsu kirjoitti...

unelmieni lankakaupassa on edullisia hyviä lankoja..

enkulin käsityöt kirjoitti...

Unelmakaupassani on paljon paljon ihanaa lankaa, varsinkin värikylläisiä ihannelankoja

Kikka N kirjoitti...

Ihanaa, Oulussa siis on tällainen kauppa, netin lisäksi...seuraavalla Oulun reissulle heti tsekkaamaan.

Unelmakaupassa on paljon erilaisia uutuushoukutuksia; lankoja ja muita tarvittavia välineitä ja ohjeita, vinkkeineen. Ja joku kiva tulinurkkauskin voisi olla mukava. Paikallisille voisi olla "neulepiiri" ... miksei netissäkin voisi sellaista kokeilla. :)
Laitan linkin blogiini ja haluan osallistua arvontaan!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa on oikea lankataivas. Siellä pää saa mennä pyörälle, ja kun oikein heikottaa pääsee vaikka istahtamaan lepotuoliin toipuakseen. Siellä sitä riittää silmänruokaa, inspiraationlähteitä ja ostettavaa jokaiseen makuun. Kuuma kupponen virkistävää teetä tai kahvia pitää mielen vireänä ja järjen jotakuinkin tallella.

Kuiteissa saisi mielellään lukea esimerkiksi ´hyötytarvikkeita´ tai ´sukkia´ lankoja -sanan tilalla, ettei tarvitsisi kotona aina selitellä, miksi taas ostin lankaa. Yleensähän kiikutan salaa ostokset piiloon muiden lankojen joukkoon, mutta joskus kuitit jäävät vahingossa esille.

Voisikohan unelmien kaupan nurkassa olla vaikka kerran kuukaudessa myös lankakirppis, jossa asiakkaat saisivat myydä / vaihtaa omia ylimääräisiä lankojaan; siis jos niitä nyt ylipäätänsä jollakulla sattuisi nurkissa pyörimään. ;D

Pihlis kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa olisi sellainen, jossa olisi laajat valikoimat eri kuituja omaavia lankoja: täyttä villa, merseroimatonta puuvillaa, pellavaa, eri laatuja aivan kaikesta, myös tekokuiduista. Ja jos ei varastossa voi pieni suloinen lankakauppa kaikkea pitää niin olisi mahdollisuus sen kaupan kautta tilata juuri haluamaansa lankaa, täytyisi vain ilmoittaa mitä laatua haluaa ja kaupan myyjätär tilaisi sitä ja asiakas maksaisi. Näin ei asiakkaan itse tarvitsisi murehtia ulkomaantilauksia.

Unelmieni kaupassa olisi myös värttinöitä, jos joku joskus haluaa jotain itse kehrätä. Olisi myös villatopseja, ehkä jopa erikoisempia kuituja kehräykseen, niitä vähän hankalampia.

Kaupan kautta olisi ihanaa myös löytää ohjeita tai ainakin virikkeitä neuleisiin, ohjeita tai malleja, joiden pohjalta tehdä tietystä langasta jotain. Vielä tärkeämpää olisi silti se, että lankakauppa olisi kauppa, joka tarjoaa kaiken lankoihin liittyvän piipperryksen mahdollisuuden, niin siitä kehräyksestä värjäykseen. Jos lankakauppa myisi myös värejä eri ihmisille. Eri ihmiset kun haluavat värjätä erilaisilla väreillä lankansa. Ehkä ne itse kehräämänsä. Yksi kauppa, joka palvelisi kaikkiin tarpeisiin. Se mainoksissa kuvattu yhden pysähdyksen taktiikka, joka tosin liittyi huoltamoihin, mutta olisi kaivattavaa myös lankakaupassa.

Kodikkuutta ei silti pidä unohtaa, vaan kaupan on oltava tällainen; helposti lähestyttävä.

Sirkka kirjoitti...

Mielelläni ostaisin nettikaupasta. Yksi asia usein on harmittanut; kun löytää mukavan ohjeen, samaa lankaa ei olekaan kaupassa. Siis ohjeet ja langat toisiansa vastaaviksi, ettei tumpelon tarvii kysellä, mikähän lanka vastaisi tätä ja tuota.

Heljä kirjoitti...

Unelmien lankakauppani olisi nettikauppa, joka toimittaisi tuotteita myös tänne satujen saarelle Irlantiin. Ei haittaisi vaikka olisi kimuraisempikin kuvio postimaksun sopimisessa ennen vahvistusta.

Seikku kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa löytyy netistä, koska voin tehdä ostoksia milloin tahansa. Lankojen lisäksi seillä myydään puikkoja ja neulomisen apuvälineitä, niitä joita en ole tiennyt olevan olemassakaan.
Seikku

outi kirjoitti...

Unelmien lankakauppa on sellainen jossa kokee aina WOW, elämyksiä. Oli se sitten liveputiikki tai nettiputiikki.

Osallistun kahdella arvalla :)

http://routavaurio.blogspot.com/

Malli45 kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa: - Laaja valikoima laadukkaita lankoja - Tilkkuja, miltä lanka näyttää neulottuna - Langoille ohjeita - Mallilehtiä, myös selailtavaksi - Monipuolinen valikoima laadukkaita puikkoja ja koukkuja - Tuoli, josta ihailla tätä kaikkea - Nettikauppa, tietenkin myös

tiinaniit kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa, hmm. Toki haluaisin kaupan sijaitsevan mahdollisimman lähellä, mutta kun nyt asun täällä hevon kuusessa, olen erittäin onnellinen, jos lankakaupalla on hyvä, selkeä ja monipuolinen nettikauppa, jossa on alhaiset postikulut ja nopea toimitus.
Lankavalikoima olisi iso ja tarjolla olisi monenlaisia lankoja. Semmoisia ikisuosikkilankoja ja sitten vähän pienempiä erikoisuuksia. Ja paaaljon värivaihtoehtoja! Ja kattava valikoima käsityöapuvälineita, puikkoja, kirjoja yms.
Sisustus saisi olla semmoisen tyylikkään olohuoneen näköinen. Sellainen, jossa viihtyy pidempääkin. Ja siellä kaupassa saisi hipelöidä ja katsella lankoja niin kauan kuin tahtoo, ihan rauhassa. Myyjä antaa tilaa, mutta on silti aina valmis vastaamaan kysymyksiin. :)

Mainostin arvontaa blogissani.

ritvis kirjoitti...

Unelmakauppa olisi verkkokauppa, jossa olisi nopea toimitus ja alhaiset postikulut :) Kaupalla olisi hyvä olla selkeät, helppokäyttöiset ja nopeat sivut. Tietenkin pitäisi olla vielä hienot kuvat tuotteista, kun niitä ei pääse hypistelemään. Myytävinä tuotteina toivoisin olevan kuituja, lankoja ja happovärejä. Hyvää lisää olisi kuiduista valmiiksi kehrättyjen lankojen kuvat, sekä langoista neulottujen/virkattujen tuotteiden esittelyä. Voisi olla vaikka arvonta sinne tekemisistään kuvia lähettäneiden kesken :)

Mainostan tätä blogissani.

Hanna kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa sijaitsee netissä. Ulkoasultaa sivut olisivat mukaansa tempaavat ja värikkäät sekä paljon valokuvia. Nettikaupassa olisi myytävänä paljon erinlaisia lankoja ja upeita värejä. Langoista olisi valokuva neulotusta mallitilkusta, jotta värit tulisivat esille parhaiten. Sivuilta löytisi langoille ilmaisia neuleohjeita/linkkejä näihin ohjeisiin. Toimituskulut olisivat ilmaiset, kun tilaa enemmän kuin kaksi kerää tai vyyhtiä lankaa !!

kio kirjoitti...

unelmalankakauppani olisi tilava, olisi pöytiä ja tuoleja, missä voisi selata ohjeita. Ohjeita voisi kopioida/ostaa maksusta vaikkei juuri niitä lankoja ostaisi. Lankakaupassa olisi nappihylly, niitä ei nimittäin monessakaan kaupassa ole. Nettikaupasta saisi ostaa edullisilla postituskuluilla.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Unelmien lankakauppani. No. Tykkäisin, että siellä niiden kalliiden ihanuuksien (joita ei oikeasti malta ostaa kuin sen 100g vyyhdin, josta ei sitten keksi muuta kuin pitsihuivia) lisäksi olisi perustavis(halpis-ei kuitenkaan akryyli)lankoja. Malleja tai ohjeita olisi mukava olla esillä, kun yleensä kaupassa unohtaa kaikki aiemmat suunnitelmat..;oP

Tykkään myös siitä, kun lankaa on PALJON ja paikat pursuaa. Vajaat, muutamalla kerällä täytetyt hyllyt on minusta ankeat, ja rehellisyyden nimissä viimeksi LL:ssa asioidessani mietinkin, että taidan jatkaa asioimista muualla.

Aporia kirjoitti...

Unelmieni lankakaupan tulisi olla viihtyisä, ekologinen ja lankavalikoimaltaan laaja ja värikäs. Viihtyisyys tulee siitä, että asiakkaille on tilaa ja aikaa vaikkapa istahtaa alas selaamaan neulekirjoja tai juomaan kuppi teetä. Ekologisuus voi näkyä ekologisten lankojen lisäksi myös lankojen pakkaamisessa, sähkösopimuksessa, kierrätetyn tavaran suosimisessa ja monessa muussa. Lisäksi unelmieni lankakaupassa voisi olla jonkinlainen testailunurkka, jossa voisi käydä lankojen valinnan ohessa kokeilemassa vaikka rukilla kehräämistä, haarukkavirkkausta, opettelemassa pitsinnypläystä jne. Ystävällinen palvelu on ehdottomasti osa unelmieni lankakauppaa.

Soile kirjoitti...

Kestipäs kauan tulla tänne kirjoittamaan tämä ideaalilankakauppaluento, mutta nyt pesee.

Ensinnäkin sijainti, vanha kivijalkakauppa, jossa on korkea huoneet ja paljon ikkunoita. Luonnon valoa virtaa likipitäen kaikkialta. Tilat ovat isot ja avarat, mutta ei autiot. Sitten perus liikehuoneistokalusteiden lisäksi on valtava antiikkinen kaappi, jonka hyllyilllä on niitä kaikista ihanimpia lankoja. Sitten löytyy iso silkkibrokadilla päällystetty rokokoosohva ja sen edessä pöydällä kaikenmaailman neulelehtiä ja -kirjoja. Sohvan päällä tietty valtavan kokoinen kristallikruunu.

Valmikoimista löytyy sitten tietty kaikkea ja mahdollista, ne efektit ja kauhiat akryylihäsäkät voivat loistaa poissa olollaan. Mutta muuten kuitujen kirjoa löytyy, ja kuidut löytyvät omilta osastoiltaan. On luksusta, on arkismenpaa ja siitä väliltä. Ja sitten on tietty seinä, jolta löytyy kaikki maailman mahdolliset värit. Lankoina siis.

Sitten kaupassa ei ole unohdettu kehrääjiäkään, kehruukuitua löytyy jos jonniin moista. Sekä muutama mallikappale rukkeja, joita saa kokeilla.

Löytyypä kaupasta myös lähiympäristön lampoloitten ja kehräämöiden lankaa ja kehruukuitua.

Kaupalla on myös pieni mutta sitäkin ihanampi valikoima nappeja sekä luonnollisesti puikot ja koukut. Kaupalla ilmestyisi joka kuukausi oma neule- tai virkkausmalli, jonka saisi ilmaiseksi kun ostaa siihen langat.

Semmonen paikka olisi aikas kiva paikka.

Kiki,purkaja kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa siinä ihan oikeassa on puuvillat, silkit ja viskoosit esillä aina ja niitä on runsaasti, niin värejä, laatuja ja sekoituksia. Aivastuttavat, kutittavat ja kauhean allergian aiheuttavat villat ja muut karvat ovat takahuoneessa ja sinne ei minun tarvitse mennä.
No, jospa netissä onnistuisi tämä kauppa.

Megi kirjoitti...

Unelmalankakauppani on kuin lankakauppa, kahvila ja kirjasto yhdessä. Lankojen lisäksi löytyisi laaja valikoima lehtiä ja kirjoja selattavaksi. Peruslankakaupan lisäksi kaupassa olisi mukava "käsityönurkkaus", johon voisi istahtaa tekemään käsityötä ja katsella kadulla ohitse kulkevia ihmisiä. Kauppaan voisi poiketa ilman ostoaikeita vain neulomaan tai virkkaamaan hetkeksi, nauttien samalla kupposen kuumaa. Kaupassa olisi myös hyvin esillä paraatipaikalla kotimasiten tuottajien lankoja, myös niiden pienten. Kaupassa olisi teemapäiviä jolloinka saisi oikeasti ohjausta teemaan liityen. Tällöin liikkeenpitäjän apuna voisi olla esim. alan opiskelijoita tai muuten asiaan perehtyneitä henkilöitä.

Pantoufle kirjoitti...

Unelmien lankakaupastahan löytyisi KAIKKI. Siis ihan kaikki, mitä neulomiseen tarvitaan. Tai mihin tahansa käsitöihin. Niin ettei tarvitsisi kiertää montaa eri putiikkia, vaan saisi kaiken samasta paikasta. Lisäksi lankojen kirjo olisi unelmissani täydellinen. Jokaiselle jotakin, ja edustettuna kaikki mahdolliset värit jokaisesta langasta. Usein nykyään puuttuu just se väri jota itse kaipaisi.

Mahdollisuus puhtaaseen lorvimiseen kaupassa olisi myös ihanaa. Ei kiirettä minnekään, istu alas ja tarinoi, neulo hetki ja jatka matkaa. Eli siis kauppa ja olohuone, paras yhdistelmä <3

Unknown kirjoitti...

* Monipuoliset valikoimat erilaisia lankoja, joita ei saa normi marketeista sekä neulontatarvikkeet
* Nopea ja ystävällinen palvelu
* Edulliset toimituskulut
* Selkeää, kattavaa infoa tuotteista, hyvät kuvat
* Helpostihahmotettava nettikauppasivusto

Aikku / Arja

tuulitouhu kirjoitti...

Unelmien lankakauppa olisi tilava, siellä olisi paljon erilaisia lankalaatuja, vaihtuvia tarjouksia, asiakas saisi tutustua rauhassa ja pyytää tarvitessaan apua myyjiltä eli ei tultaisi heti kysymään mitä saisi olla. sohva/tuoleja joissa voisi tutustua neuleohjeisiin.
Nettikaupassa hyvät esittelyt ja kuvat sekä tietysti pienet toimituskulut.

Taru kirjoitti...

Laaja valikoima ja edulliset postitukset :)

inno kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa palvelu olisi lämmintä ja mukavaa. Se olisi myös hyvien kulkuyhteyksien päässä ja nettikauppa toimisi saumattomasti yhteen kivijalkakaupan kanssa (esim. noudot ja muut voisi hoitaa myös myymälästä suoraan). Nettikaupassa kuvat olisivat selkeät ja tuotteiden valikoita olisi mietitty loogisiksi ja hakusanoja olisi langalle useita (esim. lankoja voisi hakea kuitujen, käytettävyyden ja paksuuden perusteella).

Juuliaana kirjoitti...

Mukavissa lankakaupoissa on leppoisa ja rauhallinen tunnelma. Ketään ei aliarvioida nuoren iän tai minkään muunkaan vuoksi. Langat järjestelty värien mukaann silmiähiveleväksi kokonaisuudeksi :)

-Juuliaana

Annika kirjoitti...

Lumoava lanka täyttää jo aika monta unelmalankakaupan kriteeriä. Herkkulankoja herkullisissa väreissä. Palvelu asiantuntevaa ja aina yhtä ystävällistä. Ja lankoja saa ihan rauhassakin katsella, jos haluaa:) Unelma kaupasta voisi löytyä langan ohella myös nappeja. Vaikka ihan perusnappeja perusväreissä ja sitten muutamaa sorttia luksusnappeja joukkoon.

Mainostin blogissani. http://annika1.vuodatus.net/

jantta kirjoitti...

Laaja valikoima myös väriensuhteen on mieleeni. Verkkokaupassa lyhyet toimitusajat on ehoton in. Hyvät tarjoukset on tietysti ok. Mitähän vielä...No, fyysisessä kaupassa hiljaisuus on mukavaa, kuten kirjastossakin. Saa ajatella rauhassa :)

Elinah kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on nettikauppa, jonka postimaksut on alhaiset (joo tiedäm, että yrittäjä ei tähän oikein voi vaikuttaa...). Lisäksi itse kaupassa tulisi olla mukavia "tätejä", jotka innokkaasti yrittävät neuvoa asiakasta neulomiseen ja virkkaamiseen liittyvissä asioissa. Tämä puoli kyllä teillä on jo kunnossa :).

Maila kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa on aivan muuta kuin Novitan lankaa. Sitten haluaisin et ois laaja valikoima eri koostumuksen omaavia lankoja, esim. villaa, villasekoitteita, puuvillaa, puuvillasekoitteita, unohtamatta tietenkään silkkiä ja viskoosia ja pellavaa. Näistä kaikista tietysti värejä laidasta laitaan ja uutuudet ehdottomasti. Ja se olisi kivaa et saisi jonkinlaisen alennuksen jos ostaa enemmän yhdellä kertaa. Tämä palvelisi kaukana asuvia asiakkaita, kun ei pääse usein liikkeeseen asioimaan ja kaikilla ei ole nettiä. Lisäksi oisi hyvä jos langoista olisi mallitilkut, vaikkapa ihan sileää neulosta, mistä näkisi heti millaista jälkeä tulee. Ja toinen mallitilkku, mikä olisi pesty kertaalleen ohjeen mukaan, jotta tietäisi, miten lanka käyttäytyy pesussa. Ts. tiivistyykö vai löystyykö neulos pestessä. Lopuksi: en kyllä osaa tarpeeksi kehua Lumoavan Langan palvelua, se on vertaansa vailla. Ystävällistä ja asiantuntevaa. Eikä ole kertaakaan tullut tunnetta et olisin jotenkin väärään aikaan, väärässä paikassa. Toivon todella että me kaikki käytettäisiin putiikin palveluja ja liike menestyisija valikoima laajenisi entisestään. Kiitos sinulle Laura, että perustit lankakaupan.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa olisi kodikas putiikki, jossa saa rauhassa katsella lankoja ja välineitä ilman, että myyjät kulkevat perässä toitotellen tarjouksiaan. Putiikin yhteydessä olisi myös pieni kahvila, jossa saa kahvia juodessaan neuloa tai vaikkapa lueskella neulonta-aiheisia lehtiä ja kirjoja.

Valikoima olisi niin laaja että värejä olisi tarjolla muutakin kuin sitä hiirenharmaata, mustaa ja valkoista ja eri lankalaatuja olisi riittävästi. Lisäksi myynnissä olisi myös erilaisia puikkoja, silmukkamerkkejä, kerroslaskureita ja muita neulonnan pikku apuvälineitä.

Tärkeää olisi myös, että putiikilla olisi myös verkkokauppa.

Anonyymi kirjoitti...

kerkehan minäkin viimetipassa.

laaja valikoima, ihania väriä, verkokaupassa on ihana mahdollisimman pieni postikulut.(ehkä painon mukaiset)

Thamara

Anonyymi kirjoitti...

Valoisa, tilava ja laaja valikoima lankamerkkejä.
Nettikauppa liikkeen yhteyteen. Tarjouksia!
-Ritva-

mummo kirjoitti...

No, nyt pääsee kommentoimaan..
Hyvässä lankakaupassa on ystävällinen palvelu ja hyviä tarjouksia.. ja paljousalennukset tietenki.. ;)

kaisa kirjoitti...

Sieltä löytyisi aina sitä, mitä hakee. Paljon ihania lankoja, sekä peruslankoja että luksusta. Kaikki mahdolliset neuletarvikkeet. Tietty sen pitäisi olla lähellä ja auki aina, kun on tarvetta.

Aamunkajo kirjoitti...

Unelmalankakaupassa on lankavalikoimaa ohuista paksuihin ja myös paljon eri laatuja. Inspiraation iskiessä voi vain kävellä lankakaupan hyllylle ja valita mieleisen värin projektiin sopivasta langasta. Ja Lumoavasta langasta kyllä hyvin löytyykin vaihtoehtoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lankakauppa, joka osaa yllättää olisi ihana. Pidin erityisesti Ilun lankaerästä lumoavassa langassa. On ihana, kun voi hipelöidä lankaa, josta neulemailma hehkuttaa. Samantyylisesti olisi ihana, jos olisi muutamien värjäreiden tai muuten erikoisia lankatarjouksia mausteena ihanien peruslankojen joukossa. Hyvillä vaihtuvilla tarjouksilla on ihana myös yllättyä. Ja haaveilen siitä, että olisi laadukkaita puuvillankoja sateenkaaren väreissä. Villalankoja kyllä löytyy, mutta puuvillaa ja bambua kaipailisin kesäneuleisiin, ei pelkkiä pastelleja vaan kirkuvan vihreää, leijonankeltaista ja oranssia.

Vink vink olisi ihana että teillä tarjottavista langoista olisi paperi tai lankaversioina kaikista saatavista väreistä värikartat. Olisin valmis esim odottamaan cascade 220:sta jotain tiettyä väriä vaikka puoli vuotta jos tietäisin mitä saisin.
-Ruskanlehti-

Mertsu kirjoitti...

Tämä on ulkoasultaan raikas ja selkeä lankakauppa. Jossain olen nähnyt sellaisen version, jossa lankoja voi etsiä myös paksuuden mukaan. Tietyissä tapauksissa, kuten huiviprojekteissa, se on aika kätevää. Onnittelut ja kahdella arvalla mukana! :)

Juttis kirjoitti...

Unelmien lankakauppa olisi sellainen pieni kauniisti sisustettu putiikki. Langat olisi hyvin esillä väri järjestyksessä. Liikkeeseen astuessaan voisi ihailla sateenkaaren värien loistoa. Liikkeessä olisi myös laaja valikoima erilaisia puikkoja ja pieni erä erikois lankoja. Kerran viikossa lankakaupassa kokoontuisi seura, jossa jokainen saisi neuloa tai virkata omaa juttuaan ja samalla keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Lankakaupan omistaisi herttainen rouva, joka olisi aina valmis neuvomaan ja auttamaan niin neulomiseen ja virkkaamiseen kuin myös lankoihin liittyvissä asioissa.

Moffi kirjoitti...

Unelmalankakauppa on
- aikaansa seuraava.
- valoisa ja siisti.
- inspiroiva.
- lähellä.

Unelmalankakaupassa on
- ystävällinen, asiantunteva ja rehti palvelu.
- paljon paljon eri lankalaatuja ja eritoten värejä.
- kattava valikoima tarvikkeita.
- mukava ja rento tunnelma.
- ohessa kahvila jossa voi istahtaa neulomaan ja hörpätä kupin teetä ja selailla uusimmat ja kuumimmat neulemaailman julkaisut.
- Valikoima neulekirjoja joihin saa kaupassa tutustua ja halutessaan tilata.

Useimmat noista kohdista Lumoava Lanka kyllä jo täyttää. Hyvä niin.

Onnea yksivuotiaalle! :)

MaarianLangat kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Unelmieni lankakaupassa on sopivan laaja valikoima lankoja eri väreissä, puikkoja ja muita tarvikkeita. Se on auki niin, että siellä voi piipahtaa myös töiden jälkeen tai lauantaina. Se on houkutteleva ja valoisa.

Willenmiina kirjoitti...

Onnea synttärisankarille. Unelmieni lankakaupassa olisi mukava istuskelunurkkaus, johon voisi istahtaa selaamaan mallilehtiä (vähän erilaisia lehtiä kuin markettien hyllyiltä löytyy). Siellä voisi myös istahtaa tekemään jotain lankatöitä ja rupatella muiden harrastajien kanssa. Ja tietysti erilangoista voisi olla jo tehtyjä töitä näkyvillä, ja viikottain voisi olla jokin uusi tekniikka tai juttu jota voisi käydä opettelemassa. Mukana kahdella arvalla;)

Jaana kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa sijaitsee vanhassa puutalokorttelissa muiden putiikkien seurassa. Kaupassa on monipuolinen valikoima ja hyvä palvelu. Jossain nurkassa voi istahtaa sohvalle selailemaan neulelehtiä, seassa on myös harvinaisempia ulkomaisia julkaisuja. Langan lisäksi kaupasta voi ostaa erilaisia tarvikkeita, kuten puikkoja, nappeja, nauhoja ja neulekirjoja. Unelmieni lankakaupassa myös kokoontuu neulontapiiri tai -kerho, jossa voi tavata muita neulojia, vaihtaa kokemuksia ja opetella uusiakin asioita.

Onnea merkkipäivänä!

Laura kirjoitti...

kiva arvonta:) minun unelmakaupassa on myyntituotteiden (langatpuikotmuut) lisäksi sohvat ja tarjolla teetä. soffilla voisi istua ja neuloa ja rupatella hyvässä seurassa. käden ulottuvilla on kiinnostavia käsityölehtiä, ja seinillä valokuvia vakiasiakkaiden käsitöistä. myytävissä materiaaleissa olisi panostettu ekologisuuteen ja eettisyyteen.

Ivelle kirjoitti...

Unelmieni lankapuoti on rauhallinen ja suojaisa korkeine, lankaa täynnään pursuvine hyllyineen, jotka tarjoavat yllätyksiä kuin parhaat kirpputorit. Henkilökunta on paikalla auttaakseen, mutta ei eleelläänkään osoita painostusta jo tunnin ympäriinsä harhaillutta lankashoppaajaa kohtaan. Liikkeessä on käytettävissä sekä kirjoja että nettipääte. Lankapuodilla on myös monipuolinen nettikauppa, jonka sivuilta löytyvät kattavat tuotekuvaukset ja laadukkaat kuvat. Tärkeintä fyysisen (lanka)kaupan inspiroivuudessa on tunne, että sieltä voi löytää mitä tahansa yllätyksiä. Tärkeintä on vaan yllätysten ja löytämisen ilon myötä heräävät ideat.

Minnariitta kirjoitti...

Unelmien lankakauppa, on sellanen mistä löytää aina unelmalankaa! Tykkään itse luonnonmateriaaleista! Villa ja silkki, olen kokeillu myös bambua ja niin ihanaa lankaa olisikin bambusilkkivilla!

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on ihania kosketeltavia luonnonmateriaalilankoja - paljon! Ja värejä on tarjolla lämpimästä viileään, kirkkaasta pastelliin, murretusta maanläheisestä zäpäkkään voimakkaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Ja on ohuita ja paksumpia lankoja, erilaisia ihania vaihtoehtoja. Kaupassa saa kiertää hyllyjä hypistelemässä niin, että painavan kassin on voinut laskea käsistään johonkin. Kauppa ei ole suurin suuri, mutta sen verran tilaa tiestysti on, että valikoima mahtuu esille ainakin melkein. Eri lankalaaduista on kudottuna tai virkattuna pieniä mallitilkkuja joita saa hypistellä myös. Myymälääsä on selattavia kirjoja ja myös ostettavia kirjoja ja lehtiä. Pehmeitä nojatuoleja olisi pari, tai pieniä mukavia istumapaikkoja ainakin. Kaupan myyjät osaavat kertoa materiaaleista ja lankojen alkuperästä, riistämällä tuotettuja lankoja puodissa ei ole lainkaan. Ah, rauhallisessa ympäristössä saa rauhassa miettiä ja katsella, ja jos ei osaa päättää, voi ostaa vasta seuraavalla kerralla. Ja kanta-asiakkuus palkitaan, jos ostat usein tai enemmän, voit saada etuja, pienetkin edut ovat kivoja, mutta melko usein. Lankakaupan ikkunasta näkyisi kauniisti ulos ja luonnonvalossa voisi tarkastella värejä. Sisustus olisi silmiähivelevä, uusia ideoita olisi aina silloin tällöin koristuksena. Joku tämmönen se olisi, tavallinen mutta ihana! Terveisin Leppäkerttu

MammaMyy kirjoitti...

Unelmien lankakauppassa on tietenkin laaja lankavalikoima. Rauhallinen, kiireetön ilmapiiri, jossa voi pyöreän pöydän äärellä nautiskella kupposen kahvia tai teetä. Samalla selaillen lankakaupan runsasta mallitarjontaa tai vain antaen katseen kiitää lankahyllyltä toiselle. Sokerina pohjalla asiansa osaava myyjä (tai myyjät) joka antaa asiakkaalle "tilaa" tehdä rauhassa valintansa. Kerran kuukaudessa "hei hulinaa" päivä, jolloin edullisia lankatarjouksia ja kauppa käy ;)
Tätä listaa voisi jatkaa pidempäänkin. Unelmat eivät toteudu jos riman asettaa liian korkealle, ehkei Unelmin lankakaupastakaan tulisi totta.

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on tosi makea lasten leikkipaikka :). Niinpä lankoja ehtii katsella kaikessa rauhassa kun kaveritkin viihtyvät. Lisäksi siellä on paljon ihania sukkalankoja.
T.annakk

Anonyymi kirjoitti...

Täydellisessä lankakaupassa on sekä oikea puoti että nettikauppa. Valikoima on suuri ja kaikkia värejä löytyy varastosta. Tarvikkeita kuten kaikenkokoisia puikkoja on myös myynnissä. Hinnat on merkitty selkeästi. Puodin yhteydessä on neulekahvila, ja se on avoinna iltaisinkin. Siellä on nettipääte ja tulostin ohjeiden tulostamista varten. Nettikaupassa lankojen kuvista saa näkyviin suuremman version, ja mielellään myös kuvan mallitilkusta. Ja jos siirrytään vähän lennokkaampiin suunnitelmiin: tilaamalla saisi täsmälleen omien toiveiden mukaisesti värjättyä lankaa.

T: Piia R.

Eija kirjoitti...

Onnittelut yksivuotiaalle!
Unelmalankakauppa... olisi luonnollisesti lähellä tai sitten sillä olisi nopeasti toimiva nettikauppakin, jossa lankoja olisi kuvailtu (esim. vertailu vanhempiin "tunnettuihin" lankoihin (tämä on tietenkin suhteellista). Värit hersyisivät hyllyillä ja tilassa olisi pöytiä ja tuoleja neulomissessioita ja kahvittelua varten.
Palvelu olisi kärsivällistä ja ystävällistä (en ole kyllä lankakapoissa muunlaisen törmännytkään), mutta ei tyrkyttävää. Lankojen lisäksi tarvikkeita olisi hyvin tarjolla. Mallineuleita ja -ohjeitakin saisi katsella ja selailla. Tässähän näitä ja jotain varmasti vielä unohtui unelmistani... ;)

Infiel kirjoitti...

Unelmalankakauppa on täynnä herkullisia värejä, eri paksuisia lankoja. Lankakauppa olisi minulle kuin karkkikauppa lapselle, jo pelkkä sisäänastuminen saisi sisäisen hamsterin heräämään.

Lumoava lanka on tällä hetkellä hyvin miellyttävä minulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Unelmakauppassa vois olla sellainen rauhallinen tunnelma, lankoja ois monen laista niinku yleensäki on. Mutta värit vois olla ihan laidasta laitaan eikä silleen et niinku marketeissa et muutama väri vain jotka yleensä on sit niitä ns. sesonki värejä..

Sonja kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on monipuolinen ja laadukas valikoima niin lankojen materiaalin kuin värimaailman suhteen. Ekologisuus on huomioitu valikoimassa ja liikkeen toiminnassa. Liikkeen työntekijät ovat asiantuntevia, iloisia ja aurinkoisia persoonia. Materiaalien lisäksi kaupasta saa mukaan uusia ideoita, vinkkejä ja ohjeita.

Persoonallinen ja värikäs sisustus, pieni oleskelunurkka ja jopa joku kahvilantapainen olisi ihana yllätys unelmien lankakauppaan astuessa. Unelmien lankakauppa jää mieleen, se huomataan ohikulkiessa ja sinne kerran mentyään ei halua muualla asioida.

Onnea ja menestystä tulevillekin vuosille!

Sohvi kirjoitti...

Unelmieni lankakauppa on nuorekas ja raikas, niin valikoimaltaan kuin sisustukseltaan.

Hyllyissa on lempiväriäni punaista, ja siniset on piilotettu jonnekkin laatikoihin:D
Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä, apua saa tarvitessa, mutta itsekseenkin saa katsella ja hiplailla.
Kaupassa on tietokone, josta voi ravelrystä tarkastaa paljonko sitä lankaa tarvittiinkaan:)

Kaiken kaikkiaan Lumoava Lanka on kyllä unelmien lankakauppa:)

http://sohvikuttoo.blogspot.com/ löytyy linkki arvontaan.

Kata kirjoitti...

Vieläkö ehtii osallistua? Unelmieni lankakauppa olisi kohtuullisen lähellä, sisustukseltaan rauhallinen jotta langat ja niiden sävyt pääsevät oikeuksiinsa. Kierrellä saisi rauhassa, mutta myös myyjän apu olisi lähellä tarvittaessa. Hyllyissä olisi reilut valikoimat lankoja, myös harvinaisia ja uusia tuttavuuksia vanhojen luotettavien laatujen lisäksi. Myös nettikauppa voisi olla unelmieni kauppa, Itellan kalliit postikulut vaan aina rajoittavat ostohimoja. Mutta se ei toki ole kauppiaan vika!

Anonyymi kirjoitti...

Kerkisin juuri mukaan minäkin...Se Oikea lankakauppa on pitkälti juuri teidän kauppanne näköinen,Novitanlankoja kaipaisin joukkoon ja napit...vai onkohan niitä...ja tuo silmukkaseura on ihan huippu juttu vaan asun kaukana...olisiko nettiversiona mitään ajatuksen poikaista?
No,nyt täytyy katsastaa tuo päivän tarjouslanka =)

- H - kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa pääsisi hypistelemään lankoja ja siellä olisi esillä eri langoista toteutettuja töitä, jotta näkisi paremmin, miten langat käyttäytyvät.
Lankakaupassa olisi kuskivarikko ja lähellä lankakauppaa sijaitsisi kangaskauppa, josta voisi helposti hankkia lisätarpeita töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Laaja lankavalikoima, hyvät kuvat ja sanalliset kuvaukset väreistä, yleensä edullisuus, järkevät postikulut, suht nopea toimitus, ystävällinen palvelu ja käyttäjäystävälliset verkkokauppasivut, siinä ne :)

Villikissa kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa olisi:
-Laaja lankavalikoma
-Ystävällinen palvelu
-Lankoja saisi hiplailla rauhassa, sillä monesti siinä hiplailessa tulee ideoita mitä niistä saisi tehtyä :)
-Tarvittaessa voisi kysellä apua
-Siellä olisi kiva kahvila jossa voisi juoda ja syödä jotain hyvää ja samalla vaikka neuloa ja mietiskellä mitä lankoja ostaisi
-Kohtuulliset hinnat
-Valmiita töitä/mallitilkkuja esillä niin saisi paremman kuvan langasta
-Hyvä ja laaja nettikauppa

lasityttö kirjoitti...

Yhdistettynä kahvilaan olisi ihana! Voisi ostaa langat ja jäädä neulomaan, olisi kaikenlaisia käsityöpiirejä, ja hyvää palvelua loistava värivalikoima ja kohtuulliset hinnat,

Ja jotain testerilankaa olis just kahvilan puolella, että sais miettiä haluaako lankaa vai, että onko se omaan tarkoitukseen sopivaa. :)

>ja kahdella arvalla mennään, eli blogiini linkitän. :))

virssu kirjoitti...

Unelmieni lankakaupassa olisi laaja valikoima kotimaista villaa, ulkomaisia ihanuusherkkuja, käsinvärjättyjä ihanuuksia ja indie-värjäreiden luomuksia. Napit ja nauhat olisivat myös hyvin esillä. Valikoimissa olisi "hyvää perustavaraa" sekä niitä vastustamattomia luksusherkkuja, joihin aina silloin tällöin saa haksahtaa.

Henkilökunnan intohimo ja rakkaus lankaan tekevät kuitenkin aina lähtemättömän vaikutuksen. Hyvä sosiaalisen median tuntemus (blogit ja ravelry) pitävät lankakauppiaan ajantasalla siitä, mikä neulojia milloinkin kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa olisi juuri sen väristä ja sen vahvuista lankaa, jota on etsimässä. Siellä saisi vain katsella ja hiplata lankoja kaikessa rauhassa. Hyvä valikoima erilaisia puikkoja. Verkkokaupassa selkeä rakenne ,helppo löytää hakemansa, hyvät kuvat langoista.

PirjoK

Susku kirjoitti...

Täydellinen lankakauppa on sellainen, että sinne on mukava ja helppo tulla. Myyjien kanssa on mukava ihan vaan turinoida, ja lankoja saa ihastella ja silitellä rauhassa vaikka tuntikaupalla ilman ostamispainostusta. Lankakauppaan voisi tulla myös neulomaan ja teetä lipittelemään (ja teetä olisi useampaakin sorttia valittavana!) muulloinkin kuin neuletapaamisissa, joita siellä tottakai järjestettäisiin säännöllisesti.

Lankavalikoima olisi laaja, mutta mahdollisimman monta lankamerkkiä ei ole itsetarkoitus. Pääasiassa että lankoja olisi monipuolisesti, usealta valmistajalta, kotimaista ja ulkomaista, tunnetumpaa ja ehkä vähemmän tunnettuakin, vähän sitä halvempaa mutta myös luksusta. Hintojen ei tarvitse olla markkinoiden halvimmat, kunhan eivät ole paljoa perustasoa kalliimmat.

Täydellinen lankakauppa toimii tottakai myös netissä nettikauppana kohtuullisilla postikuluilla ja ystävällisellä ja nopealla asiakaspalvelulla.

HerttainenKirsikka kirjoitti...

Vielä ehtii näköjään mukaan arvontaan :) Matkin montaa ja toivon samoistakin langoista useita värejä, kun itselleni neulomisen alkaminen lähtee useimmiten jostain ihanasta väristä. No joskus tietysti mallistakin, mutta harvemmin. ja esim vihreää jos ajattelee, nin joskus on tosi vaikeaa löytää juuri sitä oikeaa vihreää - ja kun muut ei muka käy niin haavekin unohtuu..

Niin ja alhaiset postimaksut/ postimaksuttomuudet ovat tietysti suuri plussa, joskus jää tilaaminen kokonaan, kun huomaa että posti- yms maksut kasvattavat laskun tuplaksi.

http://herttainenkirsikka.blogspot.com/

hoo kirjoitti...

Unelmien lankakauppa:
iso valikoima, edulliset hinnat, kauniisti aseteltu valikoima, saa rauhassa katsella ja hipelöidä lankoja, osaava ja avulias henkilökunta, kaupasta löytyy puikot, lehdet yms., mahdollisuus käyttää nettiä nettiohjeiden selaamiseen, lähellä kotia, hyvät nettisivut etukäteissuunnitteluun, jotain kivoja neulehäppeningejä

Lankavakka kirjoitti...

Laadukkaita lankoja edulliseen hintaan... Riittävän lähellä hipelöitäväksi ja toisaalta nettitilaukset voi noutaa, niin ei tule postikuluja. Nyt postikuluttomalla viikolla tein kyllä nettitilauksen(kin) tarjouksen innoittamana. Joku kommenttien alkupuolella sanoikin, että kauppa, josta aina löytyisi se etsitty ihanuus - ei taida toteutua koskaan missään. :)

Kiitos ihanasta kaupasta joka tapauksessa. Kaupungilla ei juuri voi käydä piipahtamatta...

t. mones Jaana ;)

Karoliina kirjoitti...

Upeat langat ja asiantunteva myyjä, hyvä järjestys, siinä ne tärkeimmät.

Sanni kirjoitti...

Unelmalankakaupassa pitäisi olla iso valikoima lankoja, myös pienten kotimaisten valmistajien ja värjääjien tuotteita. Tarpeeksi tilaa, jotta ostoksilla voi käydä myös lastenvaunujen kanssa ja tarpeeksi pitkä aukioloaika,jotta ostoksille ehtii työpäivän jälkeenkin. Lehtiä ja kirjoja, joista voi etsiä virikkeitä ja mallitilkkuja, joita voi hypistellä. Ystävällinen palvelu ja mahdollisuus katsella rauhassa. Teenjuonti- ja neulomismahdollisuudet ovat plussaa, samoin neulojien tapaamiset tai vaikkapa tilaisuus opiskella toisten kanssa uusia tekniikoita tms.

MaaritH kirjoitti...

Hmm.. oikeastaan se olis lankakahvila... Olis lanka- ja kahviherkkuja tyrkyllä. Vois hetkeksi istahtaa ja aloittaa samantien vasta ostetuista jotain ja tavata samalla käsityöihmisiä, saada neuvoja ja vinkkejä...

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa on laaja valikoima lankoja, kotuullisen hintaisia ja joitain arvokkaampia. kaupassa saa rauhassa kuljeskella ja lukea käsityökirjoja ja lehtiä. tai käydä neulomassa omaa käsityötään teekupposen äärellä!
T:Anu
www.sukkasukua.vuodatus.net

jenninho kirjoitti...

Unelmien lankakaupassa saisi rauhassa olla ja tutkia, toki apua olisi tarjolla jos pyytäisi, mutta ei kauheeta kyyläämistä mitä valitettavasti on useassakin pienessä kaupassa nykyään.